Türkiye Kadınlar Futbol 1’nci Ligi’nde mücadele eden 1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol Takımı Pazar günü oynayacağı İstanbul Ataşehir Belediyesi Kadın Futbol Takımı maçı hazırlıklarını tamamladı.

Hafta içi Rusya Premier Ligin güçlü takımlarından Sibirya temsilcisi Yenisey ile hazırlık maçı yapan Kadın futbolcular haftasonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacakları maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Pazar günü Yeşilbayır Şehit Er Tevfk Cebeci Stadında saat 13.00’de Ataşehir Belediyesi Kadın Futbol Takımı ile karşılaşacak olan 1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol takımında Camara, Ayşenur, Serra ve Bahar’ın sakatlıkları devam ediyor.

Teknik Direktör Hüseyin Türk, “Fizik ve kondisyon anlamında çok iyi durumdayız. Çok sayıda sakat oyuncumuz var, bu nedenle altyapı oyuncularıyla mücadele vererek 3 puan almak istiyoruz” dedi.

Son haftalarda hakem hatalarıyla kaybedilen maçlara tepki gösteren Türk, “Gerçekten bu güne kadar Antalya hakemliği yönetimiyle hep karşımızda oldu. Bunu oynadığımız maçlarda taraflı tarafsız herkes gördü. Oysaki deplasmanlarda hakemlerin aleyhimize neler yaptığını anlatamıyorum bile. Geçtiğimiz hafta Samsun deplasmanında rakip ceza alanında sıfıra yakın noktadan kaleye şutu geriden tamamlayan oyuncumuza ofsayt bayrağı kaldırılarak bariz golümüz iptal edildi. Futbolun adaletini kendilerine göre değiştirenler hem içerde hem dışarıda karşımızda oluyor. İyi oynadığımız hatta kazandığımız maçlarda bile verilen kötü kararlar, yönetilen kötü oyunlar için bile feryat halindeyiz. Biz sadece tüm maçların adaletli yönetilmesini istiyoruz. Kötü hakem kararları asla bahanemiz olmadı. Ancak verilen öyle kararlar var ki hata değil art niyetli oyun yönetmeye giriyor” dedi.