Isparta İl Genel Meclisi (İGM) 2017 yılında alınan köylere halı saha yapımı kararı için 1 milyon 500 bin, 2018 yatırım programına alınan kilit parke taşı döşeme harcamaları için ihtiyaç duyulan 7 milyon TL’lik ek ödeneğin geçen yıldan devreden bütçe ile karşılanmasını kararlaştırdı.

Isparta İGM’nin 24 Kasım 2017 tarih ve 265 sayılı kararı ile yatırım programına alınmış olan Halı Saha Yapımı Projesi ile 2018 yılı içerisinde kilit parke taşı alım ve nakliye giderlerinde sarf edilmek üzere ihtiyaç olan ek ödeneklerin karşılanması amacıyla 2017 mali yılından 2018 mali yılına devreden serbest nakitten tahsis edilmesi kararlaştırıldı.

Bolat: “Köylerdeki vatandaşlarımız ve gençlerimiz için hayırlı olsun”

İGM Başkanı Ali Bolat, “2018 yılı yatırım programına alınan ve köylerimizde yaşayan gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunması ve spor yapan sağlıklı nesiller yetişmesi amacıyla Halı Saha Yapım Projesi için 1 milyon 500 bin TL ve vatandaşlarımızın rahat, güvenli ve konforlu yaşamaları amacıyla hayata geçirilecek olan kilit parke alımı ve nakliye giderleri için 7 milyon TL ek ödenek verilmesine karar verilmiştir. Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımız ve gençlerimiz için alınan kararların hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.