Ahmet Davutoğlu ile Ali Babacan’a gaz verip parti kurduran Abdullah Gül hedefini yukarılara dikmiş suskunluğu ile de bunu ispat edercesine arka plandan iş çevirmeye başlamıştır.   

Chp, Hdp ve İyi Parti’ye Ahmet Davutoğlu ile Ali Babacan’ı yamayıp 2023 seçimlerinde bu ittifakın Cumhurbaşkanı adayı olma hevesi gözlerini kör etmiştir.  

Bunca olan bitene rağmen halen konuşmayan Abdullah Gül kendince halkın gözünde aklanıp 2023’de Cumhurbaşkanı adayı olma hevesiyle Davutoğlu ve Babacan gibi iki tane maşa bulmuştur. Bunlara gaz verip kurucu üye bile olmayan Gül’ün açık ve net planı budur.  Bu tür oyunlar gereksiz ve ucuz oyunlardır.  Zaten liderimiz Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN onu hem başbakan hem de Cumhurbaşkanı yapmıştır. Bu hevesini neden söndürememiştir bunu bilmiyoruz. Bunların amacı bu ülkeye nifak sokmaktır. Ne zaman bu millet ayağa kalksa hemen bir çelme takan olmuştur. Dış güçlerin açığa çıkmasıyla bu defa da iç güçler devreye sokulmuştur. Bunların amacı bütün ülkeyi kendi tekellerine almak ve halkı muhtaç konuma düşürmektir.

Çünkü bunlar kendilerine muhtaç insanları görmekten zevk alan, kendilerini kurtarıcı gibi gören ama aslında bir hiç olan kimselerdir. Bunlar trenden inen ve bir daha binemeyecek olan tiplerdir. Bunları destekleyenlerde bir zahmet en yakın istasyonda kendilerini atsınlar.   İttifak ile barajı dert etmeyen bu iki parti de üç beş milletvekili kapıp meclise girme derdindedirler. Orada olup daha da çok Ak Parti’ye saldırmayı planlamaktadırlar. Ancak rüzgarın taş’dan götüreceği tek şey tozdur.

Biz Davutoğlu ve Babacan isminin varlığından bile haberdar değilken sizlere bu büyük ve onurlu mevkilere getiren kişiye bu ihanet nasıl yapılır halen anlamış değilim. Serzenişlerim inanın üzüntüdendir. Bir insan nasıl bu kadar vefasız olabilir. Kendinizce kötü olduğunu söylediğiniz ülke durumunun kurtarıcısı yine kendiniz olacağınızı zannetmeniz kadar hatalı bir düşünce yoktur.

Bu ülkede doğru siyasetin, doğru davanın tek adres ve limanı Ak Parti’dir. Bu kutlu davanın lideri de Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’dır. Kimse kendini fasülye gibi niğmetten sanmasın. Dua edelim ki Allah başkanımıza uzun ömür nasip etsin inşallah. Kerameti kendinizden menkul bilmeyin.

Tekrar söylüyorum Ak Parti bu ülkede yaşayan herkesin oyuna ve desteğine taliptir. Ancak ve ancak vatan hainlerin, teröristlerin ve terörist sevdalıların oyuna talip değildir.