Ak partide adayların belli olma süreci yaklaştıkça heyacanda artıyor.

Maşaallah şuan aday adaylığı sürecinde bereket var . 35 tane aslan gibi tuttuğunu koparan. Tabiri caizse içlerinden bazılarının tabiriyle "Isparta'yı sallayacak " ADAY ADAYLARIMIZ var.

Kendinize yakın hissettiğiniz içlerinden herhangi birine varın ve sorun. Abi, Hocam,Sayın Vekilim: Şahsınıza ait kaç oyunuz var??? Cevap en az 5.000 ( Beşbin) olacaktır. Yanlış duymadınız. En az .

Daha fazla söyleyen Isparta'yı silme götürebilecek potansiyeller de duyabilirsiniz.

Şaşırmayın!! İnanmış gibi yapın. Zaten Recep Tayyip Erdoğan'ın hiç oyu yoktur burada, yapmış olduğu hizmetlerin karşılığı da.

Ak partinin adı bile yetmez sadece 10.000 onbinlerce oy almaya. Yok ki Reise Gönülden dua edenler, ihtiyar amcalar, eli Kur-an'lı teyzeler, mazlumlar, yetimler, eskiden hastahane köşelerindeki rehinler, yolda kalmışlar, hatta yolu bile olmayanlar, dünü görüp yarını anlayanlar, geceleri gizlice muvaffak olması için niyaz edip ağlayanlar, daha saymakla bitmez. Niceleri var. İş o ki; ISPARTA'YI SALLAYACAKLAR Sadece kendi çevresinin bile oyunun yeteceğini düşünenler.

SAMİMİYSENİZ !!! Aday adaylığı sürecinden sonra da sahnede olun lütfen. 4 Adayımız olacak. Milletin ADAMI dört tane aday gösterecek.

Önemli olan ondan sonra ahkam kesebilmek. Gelin Şimdi Kısa bir hesaplama yapalım. Hali hazır da 35 aday adayı var. Her birinin Şahsına ait en az 5.000 (Beşbin) oyu var. (Isparta'yı sallayacakları saymıyorum bile.) 35 aday x 5 bin=175.000 Isparta geneli seçmen sayısı zaten 235.000 civarı. Ey aday adayları Samimiyseniz ve aday olmadığınızda Ak Partinin karşısında çalışıp hainlik yapmayacaksanız. Siz zaten 3 Adayı Vekil yaptınız bile.

Merak etmeyin siz Partinizi satmaz ve ADAY gibi ADAM gibi çalışırsanız Vallahi 4. Vekili zaten Tayyip Erdoğan alır. Hadi bakalım Hodri meydan.

Haa Unutmadan benim 5 bin oyum yok, böyle bi iddiam da yok diyorsanız. Kardeşim bir zahmet gölge etme. Ziraa şimdiye kadar kim aday adaylığı sürecinden sonra aday olamadıysa DÜŞMAN oldu. En azından dost kalalım. Ve en azından sizi hala Davasını güden Adam olarak bilelim. Saygılar Ispartam. # Sadece Gerçekler#