Gerek ekonomik baskılar, gerekse terör belası bu ülkenin kaderi olmayacaktır. Kimse Ak Parti’yi ekonomi üzerinden vurmaya kalkmasın. 2002 yılından bu güne kadar sürekli yatırım yapan, vatandaşın refahını düşünen tek partidir.

Şuan silahla yaptıramadıklarını ekonomi üzerinden yapmaya çalışanlar açıkça bellidir. Amerika, İngiltere, İsrail, Fransa gibi ülkeler bu işde başrol oynamaktadırlar. 3 – 5 aydır rahatımız bozuldu diye bu ülkenin hedeflerini saptırmaya çalışmayalım. Yaparsa yine Ak Parti yapar bunu unutmayalım. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun, bugün yine bir olma günüdür. 2023 hedeflerine giderken bizim düşmanlarımızın ekmeğine yağ sürmeyelim. Hadi diyelim ki bu dış güçler.

Her zaman karşımızda. Zaten ülkelerin dostlukları olmaz, ancak ve ancak çıkarları olur. Peki içimizdeki şeytanlar ne olacak. Birisi gitmiş ben bir yerlere yakınım diye maddi olarak kendini servete boğmuş, kimisi para için Fetö’ye bulaşmış. Şimdi köşe yazarlarının birkaç tanesi de yazamıyorum, işsiz kaldım diye çığırtkanlığa başlamış. Eee sen fetö ile yiyip içersen, fetö ile dans ederken iyiydi. Şimdi ne oldu da seni kimse kaale almıyor. Sen neden 50.000 dolar kazanamıyorsun. Öyle değilmi. Kazanamazsın, kazanamayacaksın bundan sonra. Bu topraklarda senin saçma sapan söylediklerine kimse 50.000 dolar vermez aslanım.

Bir yerden bir yere transfer olacakken fetö ile dans ederken kaldığın gibi yine havada mı kaldın. Bu ülkenin hedefleri bellidir. Kimse bizi bu yoldan ve bu kutlu davadan döndüremez. Gücünüz yetmeyecek. Birde yeni parti kuruluyor diye sürekli empoze ediyorsun. Sana söylüyorum Bay F. Tahminlerin yine tutmayacak. Yanlış ata oynuyorsun. Sonra mahcup olursun. Bak senin beraber program yaptığın birkaç kişi şuan nerde çok iyi biliyorsun. Bence susmalısın artık. Dün akşam Didem Arslan Yılmaz’ın programında adını bile ağzına almadığım bir gazetenin köşe yazarı bir husustan bahsetti. Şimdi doğruya doğru, Herkes karşı mahalleli ne düşünüyor diye bakmıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Fazıl Say konserine gitmesinin iyi mi oldu, kötü mü oldu diye tartışmalar var. Bir tarafın adım atması her zaman önemlidir.

Ülkemizin Cumhurbaşkanının da herkes gibi bir konsere gitme hakkı vardır. Zaten gitmelidir de bence. Şimdi herkes karşı mahalleli ne düşünüyor diye onu anlamaya çalışsın. Bu gemide hepimiz yaşıyoruz. Birbirimizin görüşlerine saygı duymamız gerekir. Ancak milli mücadele farklıdır. Şuan tam da milli mücadelenin zamanıdır.

Onun için herkes karşı mahalleli ne düşünüyor diye bir baksın. Birde Yılmaz Özdil Mustafa Kemal adlı bir kitap yazmış. Bence çok iyi yapmış, Ancak bunun 2.500,00 TL olması garip geldi. Ben bunu anlayamadım. Elle ciltlenmiş falan diyorlar. Özel seri imiş. Birde sosyal medyada Mustafa Kemal Atatürk’ü kullandırmayın diyorlar. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin.