Antalya Müteahhitler Derneği(ANTMÜTDER) Başkanı Deniz Karataş, Kepez İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Mehmet Ali Ünal’ı ağırlayarak, ATSO seçimleri öncesinde birlik beraberlik mesajı verdi.

Ziyarette konuşan Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, “ATSO da en büyük yatırım payı bizde bulunmaktadır. Bu yüzden odanın şekillendirilmesinde söz sahibi olmamız gerekmektedir. Bu doğrultuda yaptığımız görüşmeler ve fikir alışverişlerinde sektörümüzün tüm argümanları ile istişare içerisindeyiz. Kepez İnşaat Müteahhitler Derneği bizleri ziyaret ederek bu konuda ki düşüncelerimize ortak olduklarını bildirmesi ve belirtmesi bizleri mutlu etmiştir” dedi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) kendilerini temsil eden grubun beklentilerin giderilmesi noktasında eksik kaldığını savunan Karataş, “ Bu nedenledir ki çok yol kat edilmesi gerekmektedir. Biz Antalya Müteahhitler Derneği olarak Ankara’da bulunan Federasyon Genel Merkezimize sorunlarımızı iletmiş, yaşanan sektör sıkıntılarının çözümü için çareler aramıştır. Yaptığımız girişimler, hem hükümet nezdinde, hem de sektörümüzün can damarı 300 iş kolunu ilgilendiren konularda önemli uygulamaların hayata geçirilmesine katkı verdik” diye konuştu.

"Hızlı bir çözüm isteği"

Karataş, “Şimdi bu çalışmalarımızı daha güçlü ve yüksek sesle ele alma, sektörümüzün hak ettiği yerde ve beklentilerini hızlı çözüme kavuşabilmesi için ATSO çatısı altında olma zamanıdır. ATSO seçimleri öncesinde önemli bilgi ve fikir alışverişinde bulunduk. Bu güç ve dayanışma mücadelemiz de bizleri güzel sonuçlar almamızı sağlayacağına inancım tamdır” ifadelerine yer verdi.