Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) yapılan organ seçimleri rekor bir katılımla gerçekleşti. Oy kullanan üye sayısı Oda tarihinde ilk kez 10 binin üzerine çıktı.

ATSO üyeleri Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri seçimi için 7 Nisan’da sandık başına gitti. 21 bin 511 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu seçimde 10 bin 221 üye oy kullandı. Bir önceki seçimde 23 bin 818 oy kullanma hakkına sahip üyeden 9 bin 978’i sandığa gitmişti. Böylece bir önceki seçimde yüzde 42 olan katılım oranı, oy kullanma ön şartı olarak seçim öncesi üyelik süresinin 6 aydan 2 yıla çıkmış olmasına rağmen, bu seçimde yüzde 48 olarak gerçekleşti.

7 Nisan’da yapılan seçimlerde 111 Meclis Üyeliğinden 78’ini Davut Çetin’i destekleyen isimler kazandı.

Yapılan seçime göre kesin olmayan listeler ATSO hizmet binasında askıya çıktı. Listeye itiraz olmaması halinde Yönetim Kurulu Üyeleri ve TOBB Delegeleri’nin belirleneceği seçimlerin İlçe Seçim Kurulu’nun kararına göre önümüzdeki Cuma ya da Cumartesi günü gerçekleşmesi bekleniyor.

Askıya çıkan Meclis Üye Listesi:

Ticaret Unvanı:

1.Meslek Komitesi (Bitkisel üretim faaliyetleri ve destekleyici hizmetler) Hüseyin Eroğlu, Hüseyin Baytak.

2.Meslek Komitesi (Hayvancılık ve hayvansal ürünler) Bahar Tavukçuluk Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti., Eda Dericilik Hayvansal Gıda Ürünleri Ticaret Limited Şirketi.

3.Meslek Komitesi (Madencilik) İmsa Mermer İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Antalya Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi.

4.Meslek Komitesi (Tarım ürünlerinin işlenmesi ve gıda üretimi)

Örsoğlu Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Antalya Yenigün Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi.

5.Meslek Komitesi (İçecek) Tüzsan Gıda Nakliyat Petrol İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, ÇGS Nakliyat İnşaat Gıda Petrol Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi

6.Meslek Komitesi (Tarımsal ürünlerin ticareti) Tosunoğulları Gıda Pazarlama ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin-Ali Demir Yaş Sebze Meyve Kom. Gıda ve Nakl. Tur. Tic. Ltd. Şti., Samancı emlak taş. Tur. Tar. Ür. Gıda inş. Hayv. San. ve tic. Ltd. Şti.

7.Meslek Komitesi (Ekmek, un ve unlu mamuller) Pideks Unlu Mamülleri Gıda Turizm İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Kıtır Unlu Mamüller İnşaat Gıda Tarım Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi

8.Meslek Komitesi (Toptan ve perakende gıda dağıtımı ve pazarlaması) Damla Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Önder Gıda Turizm İnşaat Mağazacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özkanlar Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Birim Alış Veriş Merk. Mağ. Rek. İth. İhr. San. Tic. A.ş.

9.Meslek Komitesi (Tekstil) Çoban Tuhafiye Tekstil Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Atılgan Toptan Tuhafiye Tekstil Ticaret Limited Şirketi - Özdilek Şubesi, Özler Tekstil Ticaret Sanayi Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi

10.Meslek Komitesi (Deri, kürk ve ayakkabı) Ahmet Nasırcılar, Okatanlar Ayakkabı Deri Teks. Tur. Otomotiv İnş. Taah. Baharat San. ve tic. Ltd şti.

11.Meslek Komitesi (Orman ürünleri işlenmesi ve ticareti) Ahmet Kasapoğlu Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Karakoç Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi.

12.Meslek Komitesi (Halı ve mobilya) Güven Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Kavafoğlu - Akdeniz Sandalye Masa Ticareti

13.Meslek Komitesi (Kağıt ve matbaacılık), Budak Kağıt Pazarlama Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Sadri Grafik Matbaacılık Medya Hizmetleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi.

14.Meslek Komitesi (Akaryakıt ve gaz ürünleri), Mevlana Petrol Ürünleri Turizm Taşımacılık Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Maytur Petrol Ürünleri Emlak İnşaat Turizm Taşımacılık Yönetim Danışmanlığı Tic.Ltd.Şti.

15.Meslek Komitesi (Tarım İlaçları, Gübre ve Kimyasallar) Lider Gübre Tarım Üretim ve Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Altıntar Tarım Anonim Şirketi, Seto sebze tohumları gübre üretim inşaat turizm ve sanayi ticaret anonim şirketi.

16.Meslek Komitesi (Kozmetik ve kişisel bakım) Tane İlaç Elektronik Telekomünikasyon Bilgisayar Enerji Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Defnege Kozmetik Güzellik Merkezi Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi.

17.Meslek Komitesi (İlaç ve tıbbi malzeme) Öz Ecza Deposu Anonim Şirketi, Medi-Sis Medikal Sistemleri Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi.

18.Meslek Komitesi (Plastik, kauçuk ve alüminyum ürünleri) Aps Aliminyum-Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Değişim Kapı Pencere ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi.

19.Meslek Komitesi (Cam ve hırdavat) Emek Cam Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Nihat Koçak - Antalya Koçaklar Ticaret.

20.Meslek Komitesi (İzolasyon, seramik ve sıhhi tesisat malzemeleri)

Ender Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Işıldar Boru ve Profil Ticareti Limited Şirketi.

21.Meslek Komitesi (Metal, makine ve teknik imalatı) Emiroğlu Metal Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Akmetal Asansör Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Global Kapı ve Pencere İmalat İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi.

22.Meslek Komitesi (Bilişim) Ülker İnternet Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Artin Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi.

23.Meslek Komitesi (Elektronik ürünler ve telekomünikasyon) Peker Telekominikasyon İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Yirmidört Teknoloji Ürünleri Gıda İnşaat İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi.

24.Meslek Komitesi (Elektrik enerjisi, üretim, dağıtım ve ilgili hizmet faaliyetleri) Protet Proje Tesisat Müh. Hiz. Elek. En. Hur. ve Atık İnş. San. ve Ticaret Limited Şirketi. Yavuzcan Elektrik Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi.

25.Meslek Komitesi (Dayanıklı tüketim malları) Mehmet Dikmen - Dikmenoğlu Ticaret, Tayaş Ev Aletleri İnşaat Taahhüt Turizm Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi.

26.Meslek Komitesi (Kuyumculuk, mücevher ve saat) Kameroğlu Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi - Antalya Şubesi, Eda Kuyumculuk Ticaret Turizm ve Sanayi Limited Şirketi

27.Meslek Komitesi (Oyuncak, zücaciye ve hediyelik eşya) Ada Pazarlama Hediyelik Eşya Temizlik Ür. Kozm. Teks. Tur. Orman Ür. İnş. Gıda Taş. Mermer San. ve Tic. Ltd. Şti., Dedeoğlu Züccaciye Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi.

28.Meslek Komitesi (Kırtasiye, fotoğraf ve tercümanlık hizmetleri) Odak Kırtasiye Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilge Color Turizm Ticaret Limited Şirketi

29,Meslek Komitesi (Isıtma Soğutma iklimlendirme) Beyçelik Mühendislik Taşımacılık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi - Antalya Şubesi, Günsu Enerji Sistemleri ve Konfor Tesisleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

30.Meslek Komitesi (İnşaat Faaliyetleri), Mavi Dünya İnşaat Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi, İsmail İltemir - Öz Güneş Ticaret,

Ont Mühendislik İnşaat Taahhüt Nakliye Petrol Ürünleri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tayfun Bayar - Bayaroğlu İnşaat.

31.Meslek Komitesi (İnşaat malzemeleri), Başergün Boya ve Kimya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi,Kar-Yapı Tasarım Kartonpiyer İnşaat İmalat Turizm Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi.

32.Meslek Komitesi (Konut ve işyeri yapı kooperatifleri) SS.Antalya Yeni Yerleşmeler Konut Yapı Kooperatifleri Birliği, SS.Yayla Konut Yapı Kooperatifi.

33.Meslek Komitesi (Motorlu taşıtlar alım ve satımı) Mehmet Bilal ve Ortakları Motorlu Araçlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi - Konyaaltı Şubesi, İlker Özsoy - Özsoy Ambalaj

34.Meslek Komitesi (Motorlu taşıt parça ve aksesuarları, bakım ve onarımı) Çetin Motor Yenileme ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Oto Doğu Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi.

35.Meslek Komitesi (Taşımacılık) Erkanlar Turizm Otomotiv Nakliye Taahhüt Ticaret Pazarlama Limited Şirketi, Zemzem Turizm Otomotiv Petrol İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Suntaş Umumi Nakliyat Anbarı Sanayi Ticaret Limited Şirketi.

36.Meslek Komitesi (Oteller ve benzer konaklama yerleri) Voyag Turizm Otelcilik İşletmesi ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş.- Maxx Royal Belek Şubesi, Tepeler Çiçekçilik Fidecilik Gıda Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, B.S.N.Turizm İnşaat Taahhüt Deri Kuyum Tarım Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi.

37.Meslek Komitesi (Restaurant, yiyecek içecek ve eğlence hizmetleri) Bora Alakavuk, Akdeniz Dondurma Salonu Kuyumculuk İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Soho Spor Hizmetleri İnşaat Turizm Emlak Kuyumculuk Otomotiv ve Oto Kiralama Ticaret Sanayi Anonim Şirketi.

38. Meslek Komitesi (Reklam Ajansları) Markam Bilişim Turizm Reklam Ticaret Ltd.Şti., Falez Kongre Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi.

39.Meslek Komitesi (Bankalar, finansal hizmetler ve döviz büroları) Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Lara Antalya Şubesi, Türk Ekonomi Bankası Anonim Şirketi - Aspendos Kurumsal Şubesi.

40.Meslek Komitesi (Sigortacılık) Form Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi, Düzenli Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi.

41.Meslek Komitesi (Gayrimenkul faaliyetleri) Saraç Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Halil Ersoy, Ayanoğlu Emlak Komisyonculuğu Giyim Tuhafiye Bujuteri İç Giyim Konfeksiyon Ürün.Kuy.Tur.İnş.San.ve Tic.Ltd.Şti.

42.Meslek Komitesi (Hukuk ve muhasebe, uzmanlaşmış tasarım ve destek hizmetleri) Reda Özel Eğitim Danışmanlık Kimyasal Bitikisel Ürünler ve Gıda Ticaret Sanayi Ltd.Şti., Mehmet Dikbaş Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi

43.Meslek Komitesi (Mimarlık faaliyetleri) Hasan Çerçiler Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Alta Mimarlık İnşaat Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi.

44.Meslek Komitesi (Mühendislik) Sahil Yapı Denetim Anonim Şirketi,

M.A. Yapı Elemanları Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Kuyumculuk Turizm Emlak Ve Oto Komisyon Elektrik Malzemeleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi.

45.Meslek Komitesi (Seyahat acentesi, tur operatörü ve diğer rezervasyon hizmetleri) Mustafa Çetinkaya, Atılgan Seyahat Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Üçyürek Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi.

46.Meslek Komitesi (Taşıt kiralama ve ilgili hizmetler) Alba Turizm Ticaret Limited Şirketi, Tezgel Güzellik Merkezi Oto Kiralama ve Kiraya Verme Kuyumculuk İnşaat Emlak Turizm Taşımacılık Ticaret Sanayi Ltd.Şti.

47.Meslek Komitesi (Spa merkezleri, diğer spor ve eğlence amaçlı spor hizmetleri) Fora Turizm İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Onay Hamam Sauna İşletmeleri İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi - Kepez Şubesi

48.Meslek Komitesi (Eğitim faaliyetleri) Nilay Akbaş Tarakçı - Çoçuk Gezegeni, Adalya Koleji Özel Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi

49.Meslek Komitesi (Sağlık hizmetleri) Antalya Çocuk Sağlığı Hizmetleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Simge Optik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi