Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) öğrencileriyle birlikte Afrin şehitleri anısına ağaç dikti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Üniversitesi İİBF öğrencileriyle birlikte Afrin’de şehit düşen askerlerin anısına Naim Süleymanoğlu Parkının içerisine ağaç dikti. Başkan Böcek, öğrencilerle birlikte Orkide, Keçi Boynuzu, Top Akasya, Gülibrişim, Manolya, Katalpa, Jakaranda, Oya, İpek Sığla, Avustralya Kauçuğu ağaç türünden toplam 133 ağaç dikti.

Konuşmasında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin’de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen askerleri rahmetle anan Başkan Böcek, onların anısını Naim Süleymanoğlu Parkı içerisinde diktikleri ağaçlar ile yaşatmak istediklerini söyledi. Akdeniz Üniversitesi İİBF Dekanı Ahmet Uzun ve Akdeniz Üniversitesi İİBF Dekan Yardımcısı Mustafa Öztürk’e duyarlı yaklaşımlarından ötürü teşekkür eden Başkan Muhittin Böcek, şehitler anasına yapılan bu projeye ortak olan öğrencileri de tebrik ettiğini söyledi. Başkan Böcek, Afrin’de şehit düşen askerlerimizi bir kez daha rahmetle anarak “Tüm Türkiye’nin başı sağ olsun” dedi.

Akdeniz Üniversitesi İİBF Dekanı Ahmet Uzun ise konuşmasında böylesi bir projeye dahil olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Başkan Muhittin Böcek, Akdeniz Üniversitesi İİBF Dekanı Ahmet Uzun ve Akdeniz Üniversitesi İİBF Dekan Yardımcısı Mustafa Öztürk ve öğrenciler Parkı çevreleyen ağaçları diktiler.