Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, öğrencilik yıllarının geçtiği sınıfları, atölyeleri gezdi, iş önlüğü giyerek demir eğeledi.

Antalya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği (ANTEMDER) Endüstri Meslek Lisesi’nden mezun olmuş farklı meslek ve kariyer sahibi başarılı kişileri “Okula Dönüş” projesiyle bir araya getiriyor. 1980 yılında Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü’nden mezun olan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’te proje kapsamında öğrencilerle bir araya geldi. Haftanın ilk okul günü, öğrencilerle okul önünde sıraya giren Başkan Muhittin Böcek, İstiklal Marşı okudu. Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, okul yılarının gözünde canlandığını söyledi. “Sizler gibi bende bu sıralardan geçtim” diyen Muhittin Böcek, “Geçmişte işimizin gereği metal işleri bölümünü okudum. Okulda çok güzel günlerimiz geçti. Sanat okulu mezunu olmak her zaman ayrıcalıktır. Geçmiş dönemde okulumuzdan ara eleman yetişirdi. Şimdi ise sizler aranan elaman oldunuz. Turizm, tarım ve ticaretin merkezi olan Antalya’da sizlere büyük ihtiyaç var” diye konuştu.

Daha sonra üniversiteye devam ettiğini anlatan Başkan Böcek, “İktisat Fakültesini bitirdim. Kamu Yönetimi Siyaset Bilimi’nden Yüksek Lisansımı tamamladım. Sizler de buralardan mezun olarak doktor, profesör olabilirsiniz. Siyasetle ilgilenip, yolunuza belediye başkanı olarak devam edebilirsiniz. Yeter ki hayallerinizden vazgeçmeyin. Bizlerin bu günlere gelmesinde büyük emeği olan öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum. Sizin gibi geleceğimizin teminatı gençlerimizle artık geleceğe daha güvenli bakabiliyoruz” dedi

ANTEMDER Başkanı Orhan Yüksel de Başkan Muhittin Böcek’e günün anısına okulun çerçeveli fotoğrafını hediye etti. Başkan Muhittin Böcek, Okul Müdürü Hasan Yılmaz ile makamında bir süre sohbet etti. Daha sonra okulu gezen Muhittin Böcek, sınıfta sıraya oturarak, öğrencilerle sohbet etti. Endüstri Meslek Lisesi’nin atölyelerinde okul günlerini tazeleyen Başkan Muhittin Böcek, iş önlüğü giyerek demir eğeledi. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, atölyelerde öğretmen ve öğrencilerle eski anılarını paylaşarak, okul günlerini yad etti.