Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşi öğrencileriyle birlikte, Orman Haftası ve Ağaç Bayramı dolaysıyla ağaç dikti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Orman Haftası ve Ağaç Bayramı etkinlikleri kapsamında Konyaaltı Belediyesi Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşleri’nde eğitim gören minik öğrencilerle birlikte ağaç dikti. Orman Haftası ve Ağaç Bayramı dolaysıyla Hurma Mahallesi’nde 289-293 Sokak kesişiminde yapımına başlanan parkta Antalya’nın simgesi olan turunç ağacı dikildi.

3 bin 850 metrekare büyüklüğündeki parkta öğrencilerle birlikte ağaç dikimi yapan Başkan Muhittin Böcek, Hurma Mahallesi’nde yapımına başlanılan parkın kısa sürede tamamlanıp bölge halkının hizmetine açılacağını belirtti. Orman Haftası ve Ağaç Bayramı nedeniyle de ağaç dikimi etkinliği yapmak istediklerini dile getiren Başkan Böcek, “Fidanlarım” diye seslendiği kreş öğrencileriyle birlikte 200 Turunç ağacı diktiklerini söyledi. Turunç ile birlikte Oya, Gravilla ve Sığla fidanı diktiklerini de belirten Muhittin Böcek, minik öğrencilerin ağaç dikerken büyük mutluluk yaşadığını kaydetti.

Orman Haftası’nda çocuklara ağaç ve yeşil sevgisi kazandırmak istediklerini söyleyen Başkan Böcek, “Konyaaltı bölgemiz de cadde ve sokaklarımızın yanısıra parklarımızı yeşil dokuyla donatıyoruz. Bu etkinlikle miniklerimize doğa ve ağaç sevgisi kazandırıyoruz. Konyaaltı’nda kişi başına düşen yeşil alan miktarı Avrupa standartları üzerindedir. Çocuklarımız çok mutlu oldu” dedi.