Antalya’da 3’üncüsü düzenlenen Yörük Türkmen Çalıştayı kapsamında ‘Medya Ödülleri’ törenine gerçekleştirildi.

Muratpaşa Belediyesi’nin Akdeniz Üniversitesi Yörük Kültürü Araştırma ve Uygulama Merkezi (YÖRKAM), Antalya Yörükler Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği işbirliği, Kepez ve Döşemealtı Belediyeleri’nin katkılarıyla bu yıl 3’üncüsünü gerçekleştirdiği Antalya Yörük Türkmen Çalıştayı, Kundu bölgesinde bir otel’de devam ediyor.

Antalya Yörükler Derneği’nin 25’inci kuruluş yıl dönümü kutlamalarına da ev sahipliği yapan çalıştayda Yörük Türkmen kültürüne yaptıkları katkılar nedeniyle ‘Medya Ödüllüleri’ verildi.

Törene Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Dernek Başkanı Abdullah Duman, YÖRKAM Müdürü Yrd. Doç.Dr. Fatih Uslu, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Yörük Beyleri ve çok sayıda Yörük Türkmen Derneği başkanı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Törende Başkan Uysal, Kanal 15 Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cadıl’a ödülünü takdim ederken Tek Rumeli TV, Kanal V, Koza TV, Akün TV, Kültür Kervanı, Yörük Obaları programlarıyla birlikte Hürriyet Akdeniz, Sabah Akdeniz, Körfez, İleri, Korkuteli Gündem ve Pusula gazeteleri törende ödül aldı.