Türkiye Kadınlar Futbol 1’nci ligi takımlarından 1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol takımı ikinci yarının ilk maçında Fatih Vatanspor’u 1-0 yenerek, 2. yarıya iyi bir başlangıç yaptı.

İkinci yarı hazırlıkları kapsamında lige verilen arada Azerbaycan ve Romanya Milli takımları ile karşılaşan Kırmızı-Siyah-Beyazlı ekip Azerbaycan A Milli Kadın Futbol takımıyla yaptığı 3 maçın ikisini kazanırken birinde sahadan beraberlikle ayrıldı. Ardından Romanya Kadın Milli Takımıyla iki maç oynayan kadın futbol takımı iki maçı da kazandı.

1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol takımı, ligin ikinci yarısının ilk maçında Yeşilbayır Şehit Er Tevfik Cebeci stadyumunda Fatih Vatanspor Kadın Futbol takımını ağırladı. Maça hızlı başlayan Döşemealtı’nın kadın kramponları, 4. dakikada Kevser’in attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol takımı Sportif Direktörü Hüseyin Türk, kendileri açısından önemli olan Fatih Vatanspor maçında 3 puan alarak 2. yarıya iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek “Lige verilen arada iyi bir hazırlık süreci geçirdik. Sezonun ilk maçında iyi futbolumuzu skora yansıtarak 3 puanı aldık. Takımın moral ve motivasyonu açısından önemli olan 3 puanı aldığımız için futbolcularımı kutluyorum” dedi.