Kepez Belediye Tiyatrosu’nun (KBT) yeni sezon oyunlarından ‘Düğün Evi Oyun Evi’ tiyatro severlerle Mart ayında da buluşuyor.

Sahneye konduğu ilk günden itibaren rekor izleyiciye ulaşan ‘Düğün Evi Oyun Evi’ tiyatro severler için perdelerini bir kez daha araladı. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde sahneye konan ‘Düğün Evi Oyun Evi’ni çok sayıda tiyatro sever izledi. Çocuk ve yetişkinlere yönelik birbirinden güzel oyunları seyirci ile buluşturan KBT, yeni sezon oyunlarından ‘Düğün Evi Oyun Evi’ adlı tiyatro oyunu ile seyircilerin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. Perdelerini araladığı ilk günden itibaren, beklenenin üzerinde seyirci kitlesine ulaşan ‘Düğün Evi Oyun Evi’ hafta sonu yine çok sayıda tiyatro severe perdelerini araladı. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyun, seyirciyi bir kez daha Anadolu’nun kucağına götürdü.

Tiyatro ile keyifli dakikalar

Kepez Belediye Tiyatrosu’nun sahnelediği ‘Düğün Evi Oyun Evi’ adlı oyun Anadolu’nun köylerinde eğlenme amacı taşıyan ve aynı zamanda hiciv dolu köy seyirlik oyunlarının derlenmesi sonucu sahneye kondu. Bu tiyatro oyunu günümüzde unutulmaya yüz tutmuş değerlerimizi de yeniden bizlere hatırlatıyor. KBT tarafından ücretsiz sahnelenen oyun, köy seyirlik oyunlarından derlenen anlatımları ile tiyatro severlere keyifli dakikalar sunuyor. Düğün Evi Oyun Evi; 9-10-16-17-23-24-27-30-31 Mart tarihleri arasında Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle tekrar buluşacak.