Kepez Belediyesi, Şehit Kahraman Çelikbaş Ortaokulu ve Şehit Fırat Yıldırım Ortaokulu öğrencilerini ağırladı.

Kepez Belediyesi, her ay farklı okulların başarılı öğrencilerine yaşadıkları kenti daha iyi tanıma imkanı sunuyor. Kepez Belediyesi, başarılı öğrencileri ödüllendirme projesi kapsamında bu hafta Şehit Kahraman Çelikbaş Ortaokulu ve Şehit Fırat Yıldırım Ortaokulu öğrencilerini ağırladı. Şehit Kahraman Çelikbaş Ortaokulu ve Şehit Fırat Yıldırım Ortaokulu’ndan 60 öğrencinin katıldığı etkinliğin ilk durağı bir alışveriş merkezindeki sinema salonu oldu. Daha sonra öğrencilerin gezi programı Kepez Macera Ormanın da devam etti. 70 dönümlük Kepez Macera Ormanında ağırlanan öğrenciler, gönüllerince eğlenme imkanı buldular.

Başarılı öğrencilerin gezi etkinliğinin üçüncü durağı ise Akvaryum oldu. Dünya’nın en büyük akvaryum komplekslerinden biri olan Antalya Akvaryumundaki renk renk balıklar çocukların ilgi odağı oldu.

Kepez Belediyesi’nin düzenli aralıklarla gerçekleştirdiği başarılı öğrencileri ödüllendirme etkinliği, Mart ayında da farklı okullar ve farklı başarılı öğrencilerin katılımı ile devam edecek.