Kepez Belediyesi’nin bu yıl ilkini gerçekleştirdiği Kepez Kitap Fuarı, söyleşiler, imza günleri ve yazarlarla devam ediyor.

Kepez Belediyesi’nin ev sahipliğinde Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde devam eden Kepez Kitap Fuarı, ziyaretçi akınına uğruyor. Yüzlerce yayınevi ve yazarın katılımıyla gerçekleşen Kepez Kitap Fuarını her gün binlerce kişi ziyaret ediyor. Her gün onlarca yazarın okurları ile buluştuğu fuarda imza günleri ve söyleşiler büyük ilgi görüyor. Kepez Kitap Fuarı, her yaştan okuyucuya da hitap ediyor. Farklı yaş ve meslek gruplarından vatandaşlar, akademisyenler, alanında uzman tarihçiler, televizyon dünyasının sevilen isimleri, herkesin kendine göre bir kitap, yazar ve konu bulabildiği kitap fuarında yediden yetmişe herkes kitap için bir araya geliyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bu fuar sadece kitaplardan ibaret değil. Onlarca yayınevinin sunduğu binlerce kitabın yanı sıra bu fuar aynı zamanda bir kültür sanat festivali olarak sürüyor. Yazarlar, söyleşiler ve imza günleri gibi çeşitlendirilmiş etkinliklerle donattığımız bu fuar kitaplardan alınan ilhamla hayata dair çok şeyi barındırıyor” dedi.

Pek çok farklı konu ve konuklara ev sahipliği yapan Kepez Kitap Fuarı, kitapseverlere dolu dolu bir fuar sunuyor. Mimar Sinan Kongre Merkezi’nin farklı salonlarında eş zamanlı devam eden söyleşilerde yazarlarla birebir diyalog kuran okuyucular, kitapların dünyasından gerçek dünyaya uzanan köprüler kuruyor. Her gün birbirinden özel konuklar ile devam eden Kepez Kitap Fuarı 8 Nisan Pazar gününe kadar ziyaretçileri, yazarları ve yayınevlerini ağırlamaya devam edecek.