Kepez Belediyesi, personeline İçişleri Bakanlığı Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Politikası kapsamında ‘NarkoRehber Eğitim Modülü’ semineri verildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce, Kepez Belediyesi’nin sahada çalışan personeline ‘NarkoRehber Eğitim Modülü’ anlatıldı. Kepez Belediyesi Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminere Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli katıldı.

Narkorehber Eğitim Modülü anlatıldı

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli Coşkun Taşkoparan, Kepez Belediyesi personeline İçişleri Bakanlığı Uyuşturucuyla Mücadele Eylem Politikası kapsamında ‘NarkoRehber Eğitim Modülü’nü anlattı. Özellikle sahada çalışan ve uyuşturucu tuzaklarını kolayca fark ederek kötü niyetli kişileri yakalama konusunda polise destek vermeleri istendi. Bağımlılık, uyuşturucu madde ve bu maddelerin zararları ve mücadele konularının ele alındığı seminerde Taşkoparan, bu çetelerin daha kolay yakalanabilmesi için neler yapılması gerektiğini örneklerle anlattı.