Kumluca Belediyesi tarafından açılan futbol ve basketbol yaz spor okullarına katılan yaklaşık 600 öğrenciye kitap dağıtıldı.

Kumluca Belediyesi tarafından açılan futbol ve basketbol yaz spor okulları antrenmanlarına başladı. Kumluca Belediye Başkanı Yusuf Göven, AK Parti ilçe Başkanı Arif Yavuzer, Spor İşleri Müdürlüğü tarafından açılan futbol ve basketbol okullarını ziyaret etti. Bir süre sporcuların antrenmanlarını izleyen Göven, öğrenciler ve aileleriyle sohbet etti.

Göven, çocukları spor çatısı altında ahlaklı, dürüst birer insan olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla her yıl olduğu gibi bu yılda yaz spor okulları açtıklarını söyledi.

Yaz spor okulları futbolda Kumluca merkez, Mavikent ve Adrasan Mahallelerinde öğrencilerin eğitim alacağını, Beykonak Mahallesinden de Mavikent Mahallesinde taşımalı olarak öğrencilerin katılacağını ifade eden Göven, basketbolda ise Kumluca merkezde spor salonunda öğrencilerin yaklaşık 2 ay süreyle spor eğitimi alacaklarını belirtti.

Belediye Başkanı Yusuf Göven ve AK Parti ilçe Başkanı Arif Yavuzer tarafından, öğrencilere yaş gruplarına göre belirlenen kitapları dağıttı. Yaklaşık iki ay sürecek yaz spor okullarına futbol ve basketbol olmak üzere toplamda 600 öğrencinin katıldığı bildirildi.