Manavgat Kaymakamlığı ile Antalya Büyükşehir Belediyesi arasındaki protokole konu olan 30 adet su üstü sporları parkur noktasının bir bütün halindeki ihalesini, 13,5 milyon TL ile Yılmaz Akyıldız kazandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda, 3 milyon 206 bin TL+ KDV muhammen bedel üzerinden kapalı teklif usulüne göre kiraya verilmesi ihalesine, biri şirket , 3’ü şahıs olmak üzere Manavgat Yelken, Su Altı ve Su Üstü Sporları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Manavgat Turizmi Geliştirme Kooperatifi teklif verdi. İhalede eksik belgeleri bulunan Karacan Turizm ve Hasan Koç elendi.

İhale Mehmet Göllü, Yılmaz Akyıldız, Manavgat Yelken, Su Altı ve Su Üstü Sporları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Manavgat Turizmi Geliştirme Kooperatifi arasında gerçekleşti.

İhaleyi 13,5 milyon lira ile en yüksek teklifi veren Yılmaz Akyıldız kazandı. İhale önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediyesi’nin vereceği kararla kesinleşecek. İhaleyi Manavgat Yelken, Su Altı ve Su Üstü Sporları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 45 üyesi de takip etti. Gerginlik olabilme ihtimaline karşı Çevik Kuvvet ekipleri de kapı önünde bekledi.