Antalya’nın Korkuteli ilçesi’nde öğrenciler Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin Bölgesinde yürüttüğü “Zeytin Dalı Harekâtında” katılan askerler için düzenledikleri kermesten elde edilen geliri Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

Korkuteli Hacı Ethem Şerife Kavukçu Anadolu Lisesi öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin bölgesinde terör unsurlarına karşı yürütülen “Zeytin Dalı Harekâtı” katılan askerler için kermes düzenledi. Okul bahçesinde düzenlenen kermesten elde edilen gelir Mehmetçik Vakfı’na bağışlandı. Bağış makbuzu Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Ufuk Arabacı ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Çağatay Diner’e Hacı Ethem Şerife Kavukçu Anadolu Lisesi müdürü Hadi Yeke tarafından takdim edildi.

Korkuteli Hacı Ethem Şerife Kavukçu Anadolu Lisesi Müdürü Hadi Yeke, “Okul Aile Birliğine, öğrencilerimize, idareci ve öğretmenlerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim. Zeytin Dalı Harekâtında görev alan Mehmetçiklerimizin ve tüm emniyet mensuplarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun. Tüm Şehitlerimizin ruhları şad olsun, mekânları cennet olsun. Gazilerimize Allah´tan acil şifalar dilerim. Bizler dualarımız ve küçük de olsa katkılarımızla kahraman Mehmetçiğin yanında olmaktan onur duyuyoruz” dedi.

Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Ufuk Arabacı, Hacı Ethem Şerife Kavukçu Anadolu Lisesi müdürü Hadi Yeke ve öğrencilere teşekkür etti.