Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Sakarya Ticaret Borsası heyetini ağırladı.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir, Meclis Başkan Yardımcısı Serkan Erdem, yönetim kurulu ve meslek komiteleri üyeleriyle birlikte Antalya Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır ile Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan’ın ağırladığı Sakarya heyeti, yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir, Sakarya’da süs bitkileri sektörünü geliştirmek istediklerini belirterek, bunun için bir pazar kurma hedefinde olduklarını bildirdi. Sakarya Ticaret Borsası Canlı Hayvan Borsası’nın çalışmaları hakkında bilgi veren Nihat Özdemir, Antalya’da kurulması planlanan canlı hayvan borsasıyla ilgili görüşlerini paylaştı. Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’e katıldıklarını anımsatan Nihat Özdemir, süpürgenin fuarda çok ilgi gördüğünü kaydetti. Bu yıl da Sakarya’nın süpürgesiyle, yöresel ürünleriyle YÖREX’te olmak istediklerini belirten Özdemir, “Antalya Borsa yöresel ürünlere öncülük etti, Başkan Ali Çandır’a yönetimine ve ATB meclisine bu konuda teşekkür ediyoruz” dedi.

YÖREX daveti

ATB Başkanı Ali Çandır da, Sakarya Ticaret Borsası’nın üretimi artırmaya yönelik çalışmalarını takdirle karşılarken, çiçek ve süs bitkilerinde yaşadıkları deneyimleri paylaştı. Antalya’da Büyükşehir Belediyesi ile canlı hayvan borsası kurma çalışmalarını anlatan Çandır, bölgenin canlı hayvan ve et ihtiyacını Antalya olarak karşılamak istediklerini söyledi. Çandır, Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’e desteklerinden dolayı Sakarya Ticaret Borsası’na teşekkür ederken, “Bu yıl 24-28 Ekim tarihlerinde düzenleyeceğimiz YÖREX’te Sakarya’nın süpürgesini görmek istiyoruz” dedi.

Çandır, Sakarya Borsa heyetine ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.