Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ‘Gençlik Buluşmaları’ kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte, lise öğrencilerinin toplu ulaşım taleplerini canlı yayında Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanı Hülya Atalay’a telefonla bağlanarak aktardı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ‘Kepez Gençlik Buluşmaları’na Karatay Anadolu Lisesi’nde devam etti. Öğrenciler tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Tütüncü’nün, her zaman olduğu gibi gençlerle buluşması sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayımlandı.

“Tutmayacağım sözü vermedim”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, etkinliğin büyük bir bölümünde sözü gençlere bıraktı. Öğrenciler okulun spor takımı, kütüphane ve bilişim sınıfı gibi konularda destek istedi.

Bir öğrencinin toplu ulaşım araçlarının okulun önünden geçmesine alıştıklarını, ancak Yeşilırmak ile Gazi Bulvarı’nın kesiştiği kavşağın tamamlanmasıyla ulaşım araçlarının güzergahının değişmesinden dolayı yaşanan sıkıntıyı aktardı. Başkan Tütüncü, bunun üzerine Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanı Hülya Atalay’ın telefonla aranmasını isteyerek, canlı yayında telefonun hoparlörünü de açarak, öğrencilerin talebini iletti.

Canlı yayında canlı bağlantı

Sosyal medya üzerinden yayın yapan kameralar karşısında canlı telefon bağlantısını gerçekleştiren Tütüncü’nün görüşmesinde şu ifadeler yer aldı; “Hülya Hanım şu anda Karatay Anadolu Lisesi’ndeyim. Öğrencilerimiz otobüs durağının kendilerine yakın olmasına alışmışlar. Okul çıkışı dershaneye giderken zorlanıyoruz diyorlar.”

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanı Hülya Atalay da, “Biz bir inceleme yapalım. Öğrencilerimizi nasıl rahatlatacağımıza dair bir planlama yapıp, kendilerini bilgilendirelim.”

Gençlik Buluşmaları etkinliğinde Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye, Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy ve Okul Müdürü Akif Tekelioğlu eşlik etti.