Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ‘Kepez Gençlik Buluşmaları’ kapsamında Ahatlı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine, kariyerlerini planlama tavsiyesinde bulundu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ‘Kepez Gençlik Buluşmaları’ kapsamında Ahatlı Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilere yönelik kısa bir konuşma yapan Başkan Tütüncü, zamanının çoğunluğunu öğrencilerin sorularına ayırdı.

Öğrenciler sordu, Tütüncü cevapladı

Öğrenciler çocuk ve kadına yönelik istismar suçlarının ağırlaştırılması, okul kütüphanesine yardım edilmesi, kodlama eğitimi yapılması ve spor salonu gibi taleplerde bulundular. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni yapılan okulun fiziki durumunu çok beğendiğini belirterek, eksikliklerin de zamanla giderilebileceğini söyledi.

“Kariyer planlaması yapın”

Kendisinin yazı tahtası kırık, camları kırık, sobası olmayan, sıralarda 5 kişinin oturduğu 83 kişilik bir sınıftan mezun olduğunu anlatan Başkan Tütüncü, günümüzde bu tür eksikliklerin yaşanmadığını söyledi. Öğrencilerin eksik gördükleri noktaların hiçbir zaman bitmeyeceğini belirten Tütüncü, “Ben ve başkan yardımcım Mustafa Özsoy, sizlerden çok daha dezavantajlı okullardan mezun olmamıza rağmen başarılı bir kariyer yaptık. Sizlerin de bu tip eksikliklere takılıp kalmamanızı ve gelecekte iyi bir konuma gelmek için planlama yaparak, o plan doğrultusunda çok çalışmanızı tavsiye ediyorum” diye konuştu.