Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hizmet veren huzurevlerinde kalan 200 yaşlı bireyi teleferikle Tünektepe’ye çıkardı. Antalya’yı kuş bakışı izleyen yaşlı bireyler çay içip sohbet ederken, bazıları da vals ve tango yaparak anın keyfini yaşadı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yaşlılar Haftası dolayısıyla çeşitli huzurevlerinde kalan 200 yaşlı bireyi teleferikle Tünektepe çıkararak, manzara keyfi yaşattı. Yaşlı bireyler burada çay ikramı eşliğinde Antalya’yı kuş bakışı izleyerek bol bol sohbet etti. Bazı yaşlı çiftler ise vals ve tango yaparak mutluluklarını gösterdi.

Asmalı Konak Huzurevi sakini Tülay Evren, “Şu anda teleferikte olmaktan çok mutluyum. Çok uzun yıllar önce Uludağ’da teleferiğe binmiştim. Antalya’ya böyle bir tesis yapılması fevkalade güzel olmuş. Yaşılar Haftası çok güzel geçiyor, belediyelerimiz çeşitli etkinlikler yapıyorlar. Hepsine çok teşekkür ederiz çok mutluyuz” dedi.

Hayatında ilk kez teleferikle seyahat ettiğini ifade eden Sedat Ünlü, “Ben Korkuteli’den geliyorum. Geçen yıl yine Büyükşehir Belediyesi bizleri Tünektepe’ye getirmişti. Ama ben korkumdan teleferiğe binememiştim. Bu yıl tüm cesaretimi toplayıp hayatımda ilk kez Teleferiğe bindim gayet memnun kaldım. Şu anda çok mutluyum” diye konuştu.

Antalyalı olduğunu dile getiren Ahmet Tatoğlu, Tünektepe’nin yeni halini çok beğendiğini ifade etti.