Olay, saat 16.15 sıralarında Şişli Anıt-i Özgürlük Caddesi üzerindeki tünel girişinde meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu iki genç yolun üstünden seyir halinde olan araçlara kaldırım taşı attı. Taşların isabet ettiği 4 otomobilde maddi hasar meydana gelirken, taşlardan biri de motosikletli bir sürücüye denk geldi. Dengesini kaybetmesi sonucu yere düşen motosikletli, öfkelenerek cebinden çıkarttığı bıçakla gençlerden birini yaraladı. Şahıs ardından motosikletine binerek olay yerine ayrıldı. Araçları hasar gören öteki sürücülerin ihbarı üstüne durum yerine fazla sayıda polis ve sıhhat ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğüne yan Devriye Ekipler Amirliği görevlileri, çevrede önlem aldı. Zarar Görmüş genç uzun zaman sesini çıkartmadan yerde beklerken, şoka girmiş şekilde etrafı izledi. Kan gölüne dönen olay yerine bir süre sonra gelen sıhhat ekipleri, zarar görmüş gence sedyeye alarak ambulansla tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırdı.

Hastaneden kaçan psikiyatri hastası kaldırım taşı attı

öte taraftan, hastaneye kaldırılan şahsın yaşamsal tehlikesinin olmadığı öğrendi. Keza, şahsın dün gece tedavi olması için Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi psikiyatri servisine götürüldüğü daha sonra da oradan kaçıp olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.

“Yerde yatan şahıs bana kaldırım taşı attı”

Arabulucu hasar görebilen vatandaş, “Yerde yatan kişi bana kaldırım taşı attı. Tabi tarafta eşim oturuyordu, eşit gelseydi ölmüştü. Bıçaklayanı görmedim. Ben ilerideydim, taş ata soy geliyorlardı. Şu lahza 4 vasıta zarar fark etti. Yapan da yabancı uyrukluydu. 1 kişi demirin dibinden taş attı, daha sonra pat pat sesler gelince araçların taşlandığını anladık. Polis ekiplerini aradık ama biz bıçaklanma olayını net görmedim oysa motosikletin düştüğünü gördük. Yukarıda şahıslar görmüş yapanı” dedi.

Durum arkasından polis ekipleri görgü tanıklarının ifadelerine başvurarak saldırganı tutmak için alıştırma başlattı.

Doğan Can Cesur - Yunus Emre Şeker
 

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur