Roket İngilizce Kelime Kartları ile Kelime Haznenizi Geliştirin!İzmir'in Bornova İlçesi'nde, bir restoranda çalışan lavaş ustası 28 yaşındaki İrfan Bekci, mekanın bahçesinde bulunan aydınlatma direğindeki kaçak nedeniyle elektrik akımına kapılarak canından oldu.

Olay, dün saat 20.30 sıralarında, Pınarbaşı Semti Kemalpaşa Mahallesi 7033 Sokak 7 numaradaki, Zafer Bakır'a ait restoranda meydana geldi. Restoranda lavaş ustası olarak çalışan evli olan 2.5 aylık bir kız çocuğu babası 28 yaşındaki İrfan Bekci, dolaşmak için bahçeye çıktı.

Bekci, mekanın aydınlatılması için kısa bir süre önce bahçeye konulan direğe dokununca kaçak nedeniyle elektrik akımına kapıldı. Ağır yaralan Bekci'yi görenler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu Bekci ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Bekci yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bekci'nin mesaisinin bitimine 2 saat kala, direkteki kaçak elektrik akımına kapıldığı belirtildi. Acı haberi alan yakınları gözyaşlarını tutamadı. Cenazesinin bugün memleketi Isparta'ya götürülüp, defnedileceği belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - İzmir / Bornova