Samsun'un İlkadım ilçesinde, temizlik işçileri, sokak üzerindeki çöp konteynerinde bulunan poşette 40-45 yaşlarında erkek cesedi olduğunu fark etmişti. Cesedin kafasının ve gövdesinin poşet içinde çöp konteynerine atıldığı, belinden aşağısı ve kollarının ise kayıp olduğu öğrenilmişti. Daha sonra başka bir çöp poşeti içerisinde ise cesedin kolları ve ve kayıp bacakları da bulunmuştu. Soruşturmayı yürüten Samsun Cumhuriyet Savcısı Ahmet İlyas Tolar, bizzat polisle operasyonlara katılarak olayın kısa sürede çözülmesini sağladı. Ekipler, yaptıkları çalışmalar sonucu önce öldürülen şahsın kimliğini tespit etti. Cesedin Iraklı bir kişiye ait olduğu belirlendi.

Samsun'da parası için öldürülüp, testere ile parçalandı


Samsun'da parası için öldürülüp, testere ile parçalandı Vahşi cinayetle ilgili, 5'i kadın 1'i Suriye 11'i Irak uyruklu toplam 12 kişiyi gözaltına aldı. Polisteki sorgulanmaları tamamlanan 12 kişi bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Iraklı şahsı yine Irak uyruklu olan ve 2 ay önce tanışıp arkadaş olduğu Rabah Hasan Sallama Sallama'nın (36) Fatih Mahallesi'ndeki evine davet ettiği, bankada bulunan yaklaşık 200 bin lira parasını almak için kafasına sert cisimle vurarak daha sonra götürdüğü evinin banyosunda testere ile parçalara ayırıp çöpe attığı ortaya çıktı.

Samsun'da parası için öldürülüp, testere ile parçalandı


Samsun'da parası için öldürülüp, testere ile parçalandı Polis, Iraklı şahsın öldürüldükten sonra bankada bulunan parasının ATM'den peyderpey çekildiğini de tespit etti. Vahşi cinayet ile ilgili adliyeye sevk edilenlerin arasında katil zanlısının eşinin de bulunduğu öğrenildi. Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur