Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir apartmana giren iki hırsız, ayakkabıları önce denedi, sonra sırt çantasına koyarak çaldı. Hırsızlık anı kameraya yansıdı.

Olay, dün saat 03.00 sıralarında Denizli’nin Pamukkale ilçesi İstasyon Caddesi üzerindeki 6 katlı bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz kimliği belirlenemeyen iki şahıs, 6 katlı apartmana girdi. Şahıslar, önce dairelerin kapısını tek tek dolaştı, daha sonra da ev sahiplerinin kapı önüne bıraktığı ayakkabıları kontrol etti. Ayakkabıları tek tek deneyen hırsızlar, beğendikleri ve ayaklarına uyan ayakkabıları sırt çantasına koydu. Ayakkabıları deneyerek çalan şahıslar, sessiz bir şekilde kayıplara karıştı. Hırsızlık anı saniye saniye apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Sabah işe gitmek için evin kapısını açan ev sahipleri, ayakkabılarını bıraktıkları yerde bulamayınca önce şaşırdı, daha sonra da ayakkabılığa baktı. Ancak ayakkabılarını göremeyen apartman sakinleri, çalındığını fark etti. Güvenlik kamerasını inceleyen apartman sakinleri, gerçeği gördü.

Ayakkabıları çalınan ev sahipleri, durumu polise bildirdi. Kamera kayıtlarını alan polis ekipleri, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.