Bu süreçte operasyondan 3 hafta sonra Bahçeli'nin Isparta ziyareti nasıl yorumlanmalı? Bugüne kadar tek kelime etmediği bir konu sıcaklığını korurken, Bahçeli Isparta’ya bu hassas dönemde neden gelir?

Bana göre Bahçeli Pazar günü Isparta’dan operasyonla ilgili meydan okuyacak. Çünkü Isparta’ya geldiği anda kendisine bu konunun sorulacağı aşikar veya kendisinin sorulmadan bu konuda açıklama yapacağı açık.

Böyle bir durumda genel başkan yardımcılarını defalarca Isparta’ya gönderen, sürekli bilgi alan Bahçeli neden sessiz kaldı?

Bu sessizliğin ardından neden Isparta’yı programına aldı?

Isparta’da hangi mesajları verecek?

Benim kanaatim Isparta’dan operasyonun siyasi olduğu mesajını verecek ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile il başkanı İsa Yalçın'a sahip çıkacak. Peki, böyle bir hareketin sonucu nasıl olur?

Eğer il başkanı ve belediye başkanına güveniyorsa Bahçeli'nin yapması gereken budur, hatta geç kalınmış bir açıklama olur.

Isparta Pazar gününden sonra siyasi olarak yine hareketli günler yaşayacağa benziyor. AK Parti kanadı bütün ithamlara, eleştirilere rağmen bu konuda "geçmiş olsun" dileklerinden başka bir kelime etmedi. Ki biraz fazla sessiz kalmalarına rağmen doğruyu yaptılar.

Temennim işin çığırından çıkmaması ve hukuki sürecinde devam etmesi. Yoksa Isparta kaybeder. Bırakın her şey kendi mecrasında, sürecinde devam etsin. Varsa yanlışlık ortaya çıksın ama şehre ve kişilere zarar vermeyelim ve sakin olalım.

Pazar günkü programdan sonra yeniden bu konuları değerlendirelim.

Allah hiç kimseye böyle bir durumu göstermesin.

Eğitim ile ilgili bazı veriler ortaya çıktı. Muhsin Tufan ' kardeşim bugünkü gazetesinde verileri Isparta kamuoyu ile paylaştı. Bizde haklı olduğumuzu ortaya koyan verileri önümüzdeki günlerde değerlendireceğiz.

- kralbet giriş - - - - -