Beyaz eşya ürünlerinin getirdiği pratik işlem imkanı, dünyanın her yerinde yaşam standartlarının daha yüksek standartlarda olmasını sağlıyor. Ev işlerinin kısa zaman dilimleri içerisinde daha basit şekilde gerçekleştirilebilmesine yardımcı olan beyaz eşya ürünlerinin geniş fonksiyonellikleri ile birlikte çok daha kaliteli ve çok daha ekonomik çözümlerden yararlanılabiliyor. Beyaz eşya ürünleri temel olarak mekanik yapı üzerine dizayn edilen ileri nesil teknolojileri barındırmaktadır. Böylelikle geniş fonksiyonelliklerini kazanabilmektedir. Ancak bu ileri seviye teknoloji yapısına sahip olan beyaz eşya ürünlerinde zaman zaman çeşitli arızalanmalarda görülebiliyor. Sancaktepe Arçelik Servisi merkezi tüketicilerin, cihazlarının kullanımı sırasında yaşadıkları sorunlar ile ilgili olarak profesyonel standartlarda servis hizmeti sunumu gerçekleştiriyor.

Kurumsal hizmet yapısı altında tamamen modern ve kaliteli beyaz eşya servisi hizmeti işlemleri ile tüketicilerin cihazlarını daha uzun ömürlü olarak kullanabilmelerine yardımcı olunuyor. Taşdelen Arçelik Servisi merkezinin deneyimli ve uzman teknik kadrosunun buzdolabından, çamaşır makinesine kadar tüm beyaz eşya ürün gruplarında yaşanan sorunlar ile ilgili olarak deneyim ve bilgi sahibi olması, çözümlere de daha kısa sürelerde ulaşabilmelerini sağlıyor. Uzman personeller, beyaz eşya ürünlerindeki sorunlara ilişkin olarak gerekli tahkikatı yerinde gerçekleştirdikten sonra tüketiciye durumu ile ilgili olarak kapsamlı ve kolay anlaşılır raporlar sunmaktadır. Bu raporlar doğrultusunda gerekli olan müdahalelerinde aktarımı ve tüketici tarafından onay alınması ile arıza onarım için müdahalelere yine yerinde başlanıyor.

Uzman personeller tarafından büyük bir titizlik altında gerçekleştirilen müdahalelerde hem kalite hem de ekonomik çözüm anlayışı bulunuyor. Teknik personeller, arızalı beyaz eşya ürünlerinde görülen arızanın onarımı için çalışma gerçekleştirse de gerekli olması durumunda yenisi ile değişimini gerçekleştirmektedir. Sultanbeyli Arçelik Servisi merkezi bünyesinde beyaz eşya ürünlerinde gerçekleştirilen parça değişim işlemlerinde kullanılan yedek parçalar, sadece orijinal yedek parçalardan oluşmaktadır. Böylelikle tüketicilerin cihazlarında, onarım sonrasında hem yüksek performans verimliliği elde edebilmeleri hem de daha uzun ömürlü bir kullanım standardına sahip olabilmeleri sağlanıyor. Bu çerçevede de arıza onarım çalışmalarının hem hızlı hem kaliteli hem de son derece ekonomik olması sağlanıyor. Aynı zamanda da üründe yapılan müdahaleler için servis bünyesinde 1 senelik garanti desteği de uygulanıyor.