Telefon markasında kendini kanıtlayan İphone çıkardığı telefonlar ile insanların ihtiyaçlarına her yeni ürün ile daha farklı bir şekilde yanıt vermektedir. Telefonun hızı ve donmama gibi problemlerinin olmaması insanlar açısından tercih listelerinin başında gelmektedir. Ses, görüntü kalitesi ve kamera özellikleri ile profesyonel kameradan farkı olmamaktadır. Akıllı telefon olmasından dolayı istediğiniz her işinizi telefon üzerinden rahatlıkla halledebilirsiniz. Facetime üzerinden uzakta olan sevdiklerinizle görüşebilir ve hasret giderebilirsiniz.

Iphone 7 Özellikleri Nelerdir?

iphone 7 kamera özelliği kişilerin en fazla dikkat ettiği noktalardan bir tanesidir. Kameranın canlı olması ve kalitesi oldukça önemlidir. Iphone telefonlar kameralarda yapay zeka özelliğini kullanarak çekmiş olduğunuz fotoğrafların daha kaliteli görünmesini sağlar. Kameranın içerisinde profesyonel fotoğraf makineleri gibi odaklama, beyaz dengesi ayarlama, gün ışığında çekim gibi farklı özellikler yer almaktadır.

Kameralarda zamanlama yaparak fotoğraflarınızı çekebilirsiniz. HDR görünümü vererek daha canlı ve parlak fotoğraflar elde edebilirsiniz. Telefonların bir diğer ve en önemli noktası telefon ekranlarıdır. Çünkü gününüzün yarısı telefon kullanmakla geçmektedir. Böyle bir durumda telefonunuzun ışığı direkt olarak gözlerinize etki ettiğinden dolayı sağlık açısından problemler yaratabilir. Iphone 7 tam olarak bu noktaya değinerek profesyonel bir ekran ortaya sunmuştur. Renk formatı canlı bir yapıya sahiptir ve gözlerinizi yormamaktadır.

Roze, altın, siyah, gümüş gibi istediğiniz renkleri tercih ederek kullanabilirsiniz. Suya, sıçramalara ve toza karşı dayanıklılığı esas alınmıştır. Diğer telefon modelleri gibi direkt olarak tozdan etkilenmemektedir. İçerisinde bulunan Siri özelliği ile telefon kullanmadan direkt sesiniz ile komut vererek istediğiniz işlemi yapabilirsiniz. Örnek olarak gösterilecek olursa rehber üzerinden birini aramak isterseniz kişi ismini söyleyip direkt olarak siri üzerinden arama yapabilirsiniz. Güç ve pil özellikleri diğer bütün önemli özelliklerin önüne geçmektedir. Çünkü pil ömrünün uzun olması kişiler açısından önem arz etmektedir. İphone 7’lerin 2 saat daha fazla şarjı dayanmaktadır. Dil seçenekleri ile istediğiniz dilleri telefon üzerine ayarlayarak kullanabilirsiniz. Türkçe, İngilizce,  Fransızca ve benzeri diller arasından seçim yapabilirsiniz.

İphone 7’yi Güvenilir Sitelerden Alabilirsiniz!

İphone 7 almaya karar verdiğiniz zaman size uygun özelliklerini göz önünde bulundurarak https://www.incehesap.com/iphone-7/ sitesi üzerinden rahatlıkla hem telefon özelliklerine bakabilir hem de güvenilir alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Kargo güvencesi ile dilediğiniz adrese direkt olarak getirtebilirsiniz. Taşıma esnasında ve İphone içerisinde bulunan şarj aleti ve kulaklık gibi aksesuarlarda herhangi bir problem yaşanmamaktadır.