Süleyman Demirel Üniversitesi Bilimde, Sanatta, Sağlıkta zirveye oynayıp tıpkı yanıbaşımızda bulunan Akdeniz Üniversitesi gibi yüz nakilleri, sağlıkta ilkler çılgın buluşlarla ulusal ve yerel basında yer bulması gerekirken, bakıyoruz Rektör Hocanın bir barda şarkı söylemesiyle ulusal basına konu oluyor. Zira Canlı yayında Cüneyt Özdemir bile böyle bir konudan dolayı ilk defa bir rektörle canlı yayına bağlandığını, rektörlerle genelde daha ciddi şeyler konuştuğunu söyledi.

Projeci Hocanın ulusal basında yer bulmak için seçtiği bu yöntem çok kötü değil, ancak çokta olması gereken bir durum hiç değil.

Rektör, Sayın Hasan İbicioğluna nacizane bazı tavsiyelerim olacak.

a. Gülar yeni ürünler bulup Gülbirlik yada özel sektöre proje yapsın onların karşısına aynı ürünlerle çıkıp onlara zarar verecek, kendi bütçesine külliyen zarar verecek çılgın şekilli imbikli gülsuyu vs gibi lüzumsuz işlerden çekilsin.

b. Sdü içerisinde ticareti Sdü kendisi yapmasın, yapacaksada herşeye girmesin

c. Isparta'nın yüzakı diye övündüğümüz SDÜ'müz eğlencelerle konserlerle namus belası şarkısıyla değilde, İCATLA, SAĞLIK BAŞARILARIYLA, HER ALANDA DERECE ELDE EDEN ÖĞRENCİLERİYLE gündeme gelsin.

Sdü olarak bunları yapın lütfen sonra ne siz nede biz BU HALLERE Mİ DÜŞECEKTİK? Demeyelim.