Isparta “KARANLIK ŞEHİR” haline geldi. Sorunu yetkililer biliyor ama bir türlü adım atan, çözüm bulan yok. Bu kadar duyarsızlık gerçekten fazla.
 
Gerçekten bu kadar duyarsızlık fazla. Aylardır Isparta “KARANLIK ŞEHİR” haline geldi ama önlem alan, sorunun çözümü için adım atan yok.
 
Daha önce Çözüm Gazetesi gündeme getirdi, dünde Akdeniz Gazetesi gündeme getirdi sorunu. Vatandaşlar yetkililere defalarca söylediler, uyardılar. Ama ne hikmetse “duyan !” yok.
 
Şehrin üç girişi de karanlık. Kurumların kendi aralarında sorunları olabilir ama idarecinin işi sorunu çözmektir. Aylardır şehir karanlık ama ilgili kurumdan “çıt” yok. Olsa bile bahane vardır.
 
Akdeniz Gazetesi’nin manşetini hatırlayın:”Felaket mi bekleniyor?” Allah korusun bir olay olsa, insanların canı yansa, telafisi olan veya olmayan gelişmeler yaşansa bunun hesabını kim verecek?
 
Sorunu çözecek kurumun başındaki idarecilerde hiç mi vicdan yok, empati olgusu yok?
 
Bu şehrin yöneticilerine buradan sesleniyorum: Bu kadar ciddi bir sorun neden bu kadar uzun süredir çözülemez? Neden idarecilere görevini yapmaları için talimat verilmez?
 
Sayın Valim, Sayın AK Parti Milletvekillerimiz, Sayın AK Parti yöneticileri. Bu sorunu çözmesi gerekenler sizlersiniz. Ağırlığınızı koyun ve sorunu çözün artık. Isparta gibi “yaşanabilir şehirler” arasında Türkiye’de sürekli ilk 10’a giren bir ili “KARANLIK ŞEHİR” haline getirmeye hiç kimsenin hakkı yok.
 
Bu il bunu hak etmiyor. Sadece şehir girişleri değil, şehrin bir çok bölgesinde eskiye göre aydınlatma sıkıntıları dikkat çekiyor.
 
Bu sorunu çözemezsek “VAY HALİMİZE.”