Isparta Belediyesi'ne Sayın Şükrü Başdeğirmen'in Belediye Başkanı Olarak seçilmesinin ardından Ak Parti Isparta il teşkilatının sebebi belli ama adlandırılamayan, karmaşık siyasi tutumu nedeniyle Ak Parti İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı, İlçe Belediye Başkanları ve tüm vekillerin bir arada olduğu bir samimiyet fotoğrafını bu güne kadar göremedik.

Bu çekilemeyen kare için sebebiyet veren kişileri kutlarım, gerçekten çok zor bir görevi başarıyla yürütüyorlar.  

Ve bu başarı öyle ki; Sayın Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e bir kaç kıymetsiz insanın çirkin iftiralar attığı dönemde, Başdeğirmen'e destek için gelen yada gelmek isteyen İlçe Belediye Başkanlarına, teşkilat mensuplarına üstü örtülü olarak bazı uyarılarda bulunulmuş, Isparta Belediyesi'nin ve Başkanı'nın yalnızlaştırılması arzulanmıştı. 

 Bu çirkin, gereksiz ve basit operasyonlar zaman zaman yine sahnelense de, dün güzel bir kare yansıdı objektiflere.

 Şehirlerinde İktidar Bayrağının dalgalanması isteğinin zirveye ulaştığı, Ak Parti Belediyesi olabilme arzularıyla yanıp tutuşan Ak Parti Burdur teşkilatı tüm kadrosuyla, Başkanlarıyla, Sayın Şükrü Başdeğirmen'i ziyarete geldiler. Isparta'yı, Belediyeyi ve Başdeğirmen'i ziyaret etmekten mutluluk duyan teşkilat mensupları bakın neler söyledi;

Isparta’yı Bölgenin Parlayan Yıldızı Olarak Görüyoruz

  AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık ve Burdur İlçe Belediye Başkanları, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.  Başkan Başdeğirmen’in başarılı çalışmalara imza attığını belirten İl Başkanı Mengi, “Isparta’ya gerçekten bir nefes aldırdınız, biz buna şahidiz. Isparta’yı bölgenin parlayan yıldızı olarak görüyoruz ve örnek alıyoruz” dedi. 

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, başkan yardımcıları, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık ve Burdur İlçe Belediye Başkanları, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret ederek, 3 Şubat’ta kentteki yoğun kar yağışı dolayısıyla ‘geçmiş olsun’ dileklerini ilettiler. Ziyarette iki kardeş şehrin işbirliği konuları da ele alındı. 
Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, geçen haftalarda Isparta’da yoğun kar yağışı görüldüğünü belirterek, her zaman Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in yanında olduklarını söyledi. Akbıyık, “Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen alnının akıyla mücadele vererek, bu süreçten geçti. Afetler oluyor ama bu kar yağışları olmasaydı hem Burdur’da hem de Isparta’mızda önümüzdeki dönemde muhakkak su sorunu yaşanacaktı. Sayın belediye başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bundan sonraki süreçte her türlü bilgi paylaşımı ve birlikte çalışmamız devam edecek. Bizleri ağırlayan sayın belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi de ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletirken, Isparta’nın yaşanan afetten Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ekibinin büyük mücadelesi sonucu geçtiğini ve bu sayede şehirde normal hayat akışının devam ettiğini söyledi. Mengi, “Bu konuda şahit olduk, geldik, gittik Isparta’mıza destek olduk. Başkanımızın büyük gayretleriyle büyük bir başarı elde edildiğini gördük. Sayın başkanımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak istedik ve yaptığı projeleri kendisinden dinleme fırsatı bulduk. Isparta’mıza ve başkanımıza geçmiş olsun diliyoruz” diye konuştu.

Isparta’yı 2019 yılından bu yana daha yakından takip ettiklerine değinen Mengi, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in kente nefes aldırdığını, kendilerinin de buna şahit olduğunu ifade etti. Volkan Mengi, “Isparta’yı imrenerek takip ediyoruz. Isparta’mız Burdur’a da örnek oluyor. Isparta’mız büyükşehir olma yolunda ilerliyor. Ayrıca hem imar planı hem gelişmesi ve büyümesiyle Batı Akdeniz’de örnek bir şehir. Biz de Isparta’yı bölgenin parlayan yıldızı olarak görüyoruz ve örnek alıyoruz. Başkanımızın çalışmaları bölgemizde imrenilerek takip ediliyor. Başkanımızı, Cumhurbaşkanımızın bu bölgedeki temsilcisi olarak da görüyoruz. Yerel yönetimler anlayışında temsilcilik görevi yapıyorsunuz. Cumhurbaşkanımızın Isparta’ya hizmet etmesinde büyük bir gayret gösteriyorsunuz. AK Parti teşkilatları olarak sizden müteşekkiriz. Teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. 

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Komşu ilimiz, kardeş ilimiz, her şeyimiz, canımız olan Burdur’umuzun AK Parti İl Başkanımız, İl Genel Başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımız bizleri ziyarete geldiler. Yaşadığımız yoğun kar yağışında yaşanan olayların takipçisi oldular. Sağ olsunlar ikinci günü buradalardı. Milletvekillerimizle beraber geldiler ve bizlere destek için gerekli çalışmaları yaptılar. Bizde ondan dolayı çok memnun ve mutlu olduk. Allah razı olsun. Manevi destekleri ve ‘ihtiyaç olduğu zaman ne lazımsa bizlere ne vazife düşüyorsa yapmaya hazırız’ demeleri bizleri mutlu etmiştir. Burdur İl Özel İdaresi de ‘ihtiyaç olan makine veya başka bir teçhizat lazımsa ulaşalım’ diyerek bizlerle irtibata geçmişlerdi. Kısa süre içerisinde merkezimizde çok büyük sorun olmadan kar yağışını atlattık. Tabii son 20 yıla kadar böyle bir kar yağışı olmamıştı. Ziyaretlerinden dolayı değerli başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Burdurlu hemşehrilerimize selam ve saygılarımı iletiyorum” görüşlerinde bulundu. 

 Ziyarette; AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy, Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Kemer Belediye Başkanı Ömer Aktürk, AK Parti Altınyayla İlçe Başkanı Ahmet Sipahi, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Kaya Çelik, Turan Yurduşen ve Rıza Adnan Uysal yer aldı.

Bu beraberlik sözlerini ve karesini Isparta'da görmek, bozgunculuk yapanların başarısızlığına tanıklık etmeyi yüce mevladan niyaz ediyorum.

Saygılarımla..