AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Güven ile birlikte yakın zamanda hizmete girecek olan Burdur Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Başkan Mengi, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ile inşaatı gezerek Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Güven’den hizmet binasında inşaatı hakkında bilgi aldı.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi yaptığı açıklamada, "Her zaman diyoruz Hükumetimiz Burdur’umuza ne yapıyorsa yakından takipçisi olacağız. Burdur Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz belli bir süredir faaliyetlerini farklı bir binada yürütmekteydi. İnşaatı son aşamaya gelen bu hizmet binası tamamlandığında, içerisinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi birimleri, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yer alacak. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün faaliyet alanı oldukça geniş. Bu binanın hizmete girmesiyle çok daha modern ve çağdaş bir ortama kavuşmuş olacak. Bu da ilimizde Aile ve Sosyal politikalar müdürlüğümüzün hizmet kalitesine olumlu etki edecektir’’ ifadelerini kullandı.