Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 11 Mayıs'ta iş başı yapan berber, kuaför ve çekicilik salonlarını ziyaret etti, belediye kadar hazırlanan yiyecek yardım kolileriyle de destek verdi.


Korona virüs salgınıyla çaba zarfında bir zaman kapatılan berber, kuaför ve güzellik salonları 11 Mayıs'ta her yerde iş başı yaptı. Berber ve kuaför çalışanlarına kişisel tedbirlerinde yardım etmek için dezenfektan ve maske dağıtan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, işlerini toparlamaya çalışan berber, kuaför esnaflarına belediye göre hazırlanan gıda takviye kolileriyle de destek verdi. Berber ve Kuaför Esnafları ziyaret eden Ercengiz, "11 Mayıstan itibaren faaliyete başlayan berberlerimiz, kuaförlerimiz ve alımlılık salonlarımıza kısa bir ziyaret yaptık. Öncelikle onların kişisel hijyeni için ve hastalıktan korunabilmeleri için maske desteğimiz olmuştu. Bugün de sosyal yardımlaşmanın, birlikte olmanın gereği olarak Burdur Belediyesi kadar hazırlanın yiyecek kolilerini takdim ettik. Bizim de katkımız olsun istedik, kayda değer olan niyet. Derdimiz bu kötü günleri sorunsuz ve en problemsiz şekilde bitirebilmek. Kol kolayız, dayanışarak da bu günleri aşacağımıza inanıyorum“ biçiminde konuştu.


Berberler ve Kuaförler Oda Başkanı Veli Soy da, "Belediye Başkanınız bizlerin şiddet günlerinde yanımızda olmuş ve bütün üyelerimizin iş yerlerini dezenfekte çalışması yaptırmış bizlere takviye sağlamıştır. Oda üyelerimiz adına kendilerini teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur