Trafik kurallarına uymadığı tespit edilen toplam 119 araca 39 bin 10 TL para cezası uygulandı.


İl Güvenlik Müdürlüğü göre, 24-25 Haziran tarihlerinde yapılan tatbik ve incelemeler paylaşıldı. Kullanım zarfında GBT sorgulaması yapılan 327 kişi içeresinden, denetim kaçağı olan 1 şahsa zorunlu tebligat yapıldı. Üçkâğıt suçundan yakalanan kişi da adli mercilere intikal ettirildi.


25 Haziran Çarşamba günü Bucak ilçesinde meydana gelen meslek yerinden hırsızlık olayının şüphelileri yakalanarak, işlemlerinin gerisinde sevk edildiği duruşma göre tutuklandı.


Fuhuşla çaba zarfında yapılan araştırmalar sonucu ise arabulucu kullanmadan fuhuş yaptığı saptama edilen tanıdık olmayan uyruklu kadın yakalanırken, ikametinin mühürlemesi ve yurt dışı işlemleri için yönetimsel işlemler başlatıldı. Covid-19 ile uğraş dahilinde maske takma kuralına uymayan 4 kişiye yönetimle ilgili yaptırım uygulandı.


Ayrıca trafik ekipleri göre kışla başvuru noktasında, Bucak Bölge Trafik önünde, Denizli-Antalya karayolunda ve yapılan şok uygulamalarda 848 vasıta denetim edildi. Trafik kurallarına uymadığı saptama edilen toplam 119 araca 39 bin 10 TL para cezası uygulandı. İl merkezinde yapılan şok başvuru ve denetimlerde ise 156 araç sürücüsü kontrol edildi, 73 vasıta plakasına 24 bin 147 TL para cezası uygulandı.

sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur