Burdur'da oto hırsızlığı ve otodan hırsızlık olaylarına karışarak Antalya'ya kaçan belirsiz yakalandı. Şüphelinin yapılan üstteki aramasında ise hırsızlık olaylarında kullandığı değerlendirilen tornavida, spatula, İngiliz anahtarı ve kablolar ele geçirildi.


Polis ekipleri, 16 Temmuz Perşembe günü gece saatlerinde meydana gelen oto hırsızlığı ve otodan hırsızlık olayının şüphelisini tutmak için çalışmalarını sürdürdü. Bu kapsamda olaya karışan şüphelinin Y.G. olduğunu tespit eden ekipler, şahsın hırsızlık olayına konu olan arabulucu terk ettiğini ve Antalya'ya geldiğini belirledi. Burdur ve Antalya İl Güvenlik Müdürlüğü ekipleri ile yapılan müşterek çalışmayla güvenilmez yakalandı.


Şüphelinin yapılan üst aramasında ayrı bir otodan hırsızlık olayında elde ettiği 2 adet plaka ve hırsızlık olaylarında kullandığı değerlendirilen tornavida, spatula, İngiliz anahtarı ve kablolar ele geçirildi.


Antalya'da Burdur'a intikal ettirilen kesin olmayan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. öte taraftan polis ekipleri, 17 Temmuz'da meydana gelen iş yerinden hırsızlık olayının şüphelisi S.O.'yu da yakalayarak, adliyeye sevk etti. S.O., çıkarıldığı savcılık göre hür bırakıldı.

sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur