BURDUR (İHA) – Burdur'da konuşan İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Gözü Kara'un, “Biz o betonları sökeriz. Attıkları temelleri çekeriz, Salda Gölü'ne yaptıklarını söker, aldıkları kumları da onların yerinde yerlerine monte ederiz. Hesabını sorarız” sözleri büyük tepki topladı.


İyi Parti Burdur İl Başkanlığı 2. Klasik Kongresi'ni tamamladı. Korona virüs tedbirleri zarfında sosyal mesafe kuralları içerisinde belediyenin uzay çatı halk pazarında yapılan kongrede, Divan başkanlığını İyi Parti Isparta Milletvekili ve İyi Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Aylin Gözü Kara üstlendi. Kongrede İyi Parti Burdur İl Başkanlığı'na ise tek aday olan Faruk Erkan seçildi.


Kongrede söylev yapan ve 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i de vefatından önce özel doktorluğunu yapan Cesur, “Çiftçi ve köylü biçare. Çünkü bu memleketi beton ülkü getirdiler. Bu memleketi yandaşların betonlarına yatırım yaptılar. Biz o betonları sökeriz. Attıkları temelleri çekeriz, Salda Gölü'ne yaptıklarını söker, aldıkları kumları da onların yerinde yerlerine monte ederiz. Hesabını sorarız. Biz bunu sizlerle yaparız. ” dedi.


Cesur'un konuşmasını sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, “Burdur'umuzda dün İyi Parti İl Kongresinde Isparta Milletvekili Aylin Gözü Kara'un sözleri herkesi şaşırttı. Kamuoyundan özürle geçer mi ? Bilmem” ifadelerini kullandı.

sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur