Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler beldesinde maske dağıttıkları A.T. isimli berberin Covid-19 test sonucu pozitif çıkmasının arkasında Kocaaliler Belediye Başkanı Sebahattin Gökce, İYİ Parti İlçe Başkanı Safa Sönmez ve İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Niyazi Bülbül'e yapılan Covid-19 testlerinin de olumsuz çıktığı öğrenildi.


Kocaaliler Beldesi'nde berberlik yapan A.T.'de, dün korona virüs olduğu tespit edildi. Kocaaliler Belediye Başkanı Sebahattin Gökce, İYİ Parti İlçe Başkanı Safa Sönmez ve İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Niyazi Bülbül ile birlikte aynı gün berber, bakkal ve esnafa siperlik ve maske dağıttı. Başkan Gökce, A.T.'ye de siperlik verdi. Berber A.T.'de meydana çıkan Covid-19 virüsü nedeniyle aynı gün etkileşimde olduğu, Kocaaliler Belediye Başkanı Sebahattin Gökce, İYİ Parti İlçe Başkanı Safa Sönmez ve İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Niyazi Bülbül'e Covid-19 testi yapıldı. Yapılan deneme sonuçlarının olumsuz çıktığı öğrenildi.


İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez yapılan test sonucunun negatif çıkmasına rağmen, her ihtimale karşısında kendi evinde 14 gün karantinaya aldı. Karantina hakkında konuşan Sönmez, “Test sonuçlarımız fazla şükür olumsuz çıktı. Sağlığımız iyi durumda. hemen tahvil evinde kendimi karantinaya aldım. Ilk Önce kendi sağlığım almak üzere, ailem ve halkımızın sağlığı için bir müddet karantinada geçireceğim” dedi.


Kocaaliler beldesi karantinaya alınırken, beldenin antre ve çıkışları kapatıldı. Kocaaliler beldesinde bir vakit sokağa çıkmak yasaklandı.

sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur