Huzurlu Bir Seçim

Isparta' da seçim startı çoktan verildi ve Hasan BALAMAN' ın yeniden aday gösterilmesi ile siyaset kazanı kaynamaya başladı. İşler karıştı rakipler Başkan BALAMAN hakkında oldukça değişik iddialar oraya attılar kimi dedi belediyenin bişeyi kalmadı herşey satıldı, kimi dedi, sök Hasan tak Hasan, şimdide kaldırımlar kaygan oldu kay Hasan...

 Siyaset böyle kaygan bir zemin işte, dün birbirini çok seven iki dava arkadaşı bugün farklı düşünebiliyor hatta aynı çorbaya kaşık salladığı arkadaşının ayağını kaydırmaya çalışıyor.

  Birbirini karalayan ve kötüleyen bu insanlar seçimlerden sonra yine aynı masada oturup o çorbayı içebilecekmi acaba?

Geçen akşam tv' de mevcut başkan Sayın Balaman' ı izledik ve başkan şu önemli kelimeyi kullandı, bizler bu şehrin seçilmişleriyiz bizler her zaman birbirimize lazımız ben sahada diğer arkadaşlarımı görürsem onlara mutlaka karanfil vereceğim kavga siyaseti yapmayacağım, ben her bayram milletvekillerimizi il başkanlarımızı arayıp onları kutlarım  şeklinde konuştu.

 Başkan Balaman' ın dediklerini kendisi uyguluyor ise ki öyle söyledi, keşke tüm siyasilerimiz uygulasa, birbirini karalayarak değil yapacaklarını anlatarak siyaset yapsalar daha temiz bir siyasi ortam oluşsa herşey daha güzel olur diye düşünüyoruz.

Çünkü biz bu memleketin evlatları olarak artık bu coğrafya üzerinde kavga ve dövüş görmekten bıkmış usanmışız, artık huzurlu mutlu yaşayıp daha ileri nasıl gideriz Isparta ve Türkiye için daha iyi ne yapabiliriz bunları düşünmek istiyoruz.

Yazımızda başkan Balaman' ı övmüş gibi gözüksekte amaç sayın Balaman' ı övmek değil doru olan şeyi örneklemeye çalışmaktı umarım yanlış anlaşılmayız.

Gelecek yazıda görüşmek Üzere ters köşe editörünüzden mutlu yarınlar efendim...

Haftanın İN - OUT ları

Tartışmalar - OUT 

             Selamlaşmalar - İN :)