Denizli Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hastanelerde yatan kadınları ziyaret ederek karanfil verdi.

İlk olarak belediyenin kadın personelinin kadınlar gününü kutlayan Başkan Gülbay, daha sonra ilçe pazarında alışverişe gelen bayanların kadınlar gününü kutladı ve karanfil dağıttı. Başkan Gülbay öğleden sonra da Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesini ziyaret ederek, odaları tek tek dolaşarak, kadın hastaların ve refakatçilerinin günlerini kutlayarak onlara da karanfiller verdi. Ziyaret sırasında hastane çalışanları da unutulmadı. Başkan Gülbay, hastanede görevli bayan doktor, hemşire ve hastabakıcıları da unutmadı.

Kadınların erkeklerle bir elmanın yarısı gibi olduklarını ve biri olmazsa diğerinin olamayacağını belirten Başkan Gülbay, “Anamız, bacımız, eşimiz ve kızımız bizim canımız, ciğerimiz her şeyimizdir. Onlara sadece bir günde değil, tüm ömrümüz boyunca saygı ve sevgi göstermeliyiz. Tüm dünyada kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçemiz pazaryerinde ve çarşı içinde dolaşarak kadınlarımızın günlerini kutladık. Bu arada hastanelerimizde yatan, onlara refakat eden, doktor, hemşire, hastabakıcı gibi görevlerle hastanelerde çalışan kadınlarımızı da unutmadık. Onların da Kadınlar Gününü kutlama fırsatı bulduk” dedi.