Denizli’nin Pamukkale Belediyesi tarafından yeni bebeği olan ailelere yönelik “Hoş Geldin Bebek” projesi devam ediyor. 2015 yılında başlayan projede bu güne kadar 11 bin aileye ulaşıldı.

Pamukkale Belediyesi tarafından, 2015 yılından bu yana ilçe sınırları içinde yeni bebeği olan çiftlere bebek seti hediyesi projesini sürdürüyor. 2015 yılının temmuz ayında başlayan proje ile yeni bebeği olan ailelere battaniye, şampuan, pişik kremi, alt değiştirme takımı, ateş ölçer, ıslak mendil, zıbın takımı, bebek bezi gibi ilk günlerde ihtiyaç duyulan malzemelerin yer aldığı çanta hediye ediliyor. Pamukkale Belediyesi ekipleri, bebeği olan aileleri evlerinde bizzat ziyaret edilerek hediye çantasını teslim ediyor.

Pamukkale Belediyesi’nin bebek seti projesi kapsamında, Sosyal Destek Müdürlüğü personeli tarafından İlçe Nüfus Müdürlüğü’nden alınan bilgiler doğrultusunda yeni bebeği olan aileler bizzat evlerinde ziyaret ediliyor. Denizli’de yeni bebeği olan aileleri bizzat evlerinde ziyaret ederek tebrik eden tek belediye olan Pamukkale Belediyesi, bu uygulaması ile gönüllere dokunmayı başarıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in talimatı doğrultusunda ilerleyen projede, aileler uygulamadan memnun olduklarını belirterek, teşekkür ediyor.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe halkının her an yanında olduklarını bebek seti hediyesi ile de bunu hissettirmek istediklerini ifade ederek, “Vatandaşlarımızın en mutlu günlerinde yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. 2015 yılından bu yana hediyelerimizi ailelerimize ulaştırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

"11 bin aileye ulaşıldı"

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, halka en iyi hizmet sunma çabalarını en başından bu yana sürdürdüklerini ifade ederek, “Vatandaşlarımızın zor günlerinde taziye çadırı hizmetimizle yanlarında olurken; bebek seti hediyemizle de en güzel günlerinde yanlarında olmaya devam ediyoruz. 2015 yılının temmuz ayında başlayan projemizde bugüne kadar 11 bini aşkın aileye ulaştık. Bu projemiz hızla devam ediyor. Pamukkale Belediyesi olarak, vatandaşların sadece rutin belediyecilik hizmetleriyle değil sosyal hayatta da her zaman yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz. Belediyemizin güler yüzlü personeliyle sürdürdüğümüz projemiz ile yeni bebeği olan çiftlerimizin de evlerinde ziyaret ederek, hediyelerimizi veriyoruz. Projeyle her eve giriyor ve herkesin gönüllerinin hitap ediyoruz” dedi.