Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ağustos ayı sonunda tamamlanması planlanan Deliktaş Mahallesi üstyapı çalışmalarının 2 ay erken tamamlanacağını söyledi.

Pamukkale Belediyesi, 85 Milyonluk üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. 4 mahallede başlatılan üstyapı atağının ilk noktası olan Deliktaş’ta çalışmaların yüzde 81’i tamamlandı. Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan Deliktaş Mahallesi üstyapı çalışmaları, yaklaşık 21 kilometre uzunluğunda bir alanı kapsıyor. Toplamda 94 sokağı ve 4 ana caddeyi içine alan ve 8 etap halinde gerçekleştirilecek çalışmalarda, 200 bin metrekare parke taşı, 29 bin metrekare kaldırım alanı, 22 bin metre bordür, 30 bin metrekare asfalt yol yapılacak.

İlçede devam eden tüm çalışmaları yerinde inceleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Deliktaş Mahallesi’nde devam eden üstyapı çalışmalarını sokak sokak gezerek bilgiler aldı, vatandaşla görüştü. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Altyapısı biten mahallelerimizden bir tanesi de Deliktaş Mahallesi’ydi. Burada, 94 tane sokak ve 4 tane de cadde Pamukkale İlçe Belediyesi olarak tarafımızca yapılmakta. Çalışmalarımızın 8 etapta tamamlanması planlanmıştı. Şu anda burada çalışmalar normalinde 31 Ağustos 2018 tarihi itibari bitirilmesi planlanıyordu ama müteahhitle konuşarak, daha kısa sürede bitirilmesi noktasında ciddi gayretimiz oldu. Ben çalışmaları önden götüren müteahhitlerimize gerçekten teşekkür ediyorum. Deliktaş mahallemizde üstyapı çalışmaları, 2 ay önce yani en geç 30 Haziran’a kadar inşallah 8 etabın tamamı bitirilecek” diye konuştu.