Denizli’nin Merkezefendi İlçe Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu ziyaret eden Hilmi Özcan Anadolu Lisesi öğrencileri kazandıkları kupaları Başkan Subaşıoğlu’na hediye etti.

Denizli’nin Merkezefendi İlçe Belediyesi tarafından spora verilen destekler meyve vermeye başladı. 9 kupa alan Hilmi Özcan Anadolu Lisesi öğrencileri, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette kupalarını sıralayan öğrencileri Başkan Subaşıoğlu tebrik etti. Başarılarının devamını diledi. Öğrenciler de spora verilen desteklerden dolayı Başkan Subaşıoğlu’na teşekkür etti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, öğrencileri kazandıklarını başarılardan dolayı tebrik etti. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak ilçemizde spora ve sporcuya desteğimizi aralıksız sürdürüyoruz. Herkes bilir ki, Merkezefendi Belediyesi’nin önceliği, eğitimdir. Bu çerçevede okullarımıza her anlamda katkı sağlıyoruz. Okullarımıza spor anlamında halı sahalar, tenis kortları, basketbol potaları gibi birçok projemizi kazandırdık. Öğrencilerimiz kazandırdığımız bu alanlarımızda turnuvalara hazırlanıyor. Hilmi Özcan Anadolu Lisemiz de spor faaliyetlerinde kazandığı 9 kupanın sevincini bugün bizimle paylaştı. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi