Denizli Merkezefendi Belediyesi Okul Başkanları Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Şemikler Toplu Konut Açık Pazaryeri’ni ziyaret etti. Ziyarette öğrenciler, pazarcılık yapan kadın esnafa hayırlı işler diledi, karanfil verdi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından liselerin okul başkanlarından oluşturulan Merkezefendi Belediyesi Okul Başkanları Meclisi pazaryerini ziyaret ederek kadın esnafların kadınlar gününü kutladı. Öğrenciler, üretimden satışa kadar her aşamada emek sarf eden pazar esnafı kadınlara, hayırlı işler dileyerek karanfil ve mum hediyesinde bulundu. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da öğrencileri yalnız bırakmayarak ziyaretlerine eşlik etti. Başkan Subaşıoğlu, öğrencilerin kadınlar gününe özel yazdığı mektupları da karanfil takdim edilen kadınlara okudu.

Başkan Subaşıoğlu, “Okul Başkanları Meclisi, Türkiye’de ilk defa Merkezefendi Belediyesi bünyesinde oluşturulan bir meclis. İlçemizdeki liselerde yapılan seçimlerde okul başkanı olan gençlerimizin bir araya gelerek oluşturduğu bu meclis, her geçen gün faaliyetlerine ve projelerine bir yenisini daha ekliyor. Okul Başkanları Meclisimiz bugün de, Şemikler Toplu Konut Açık Pazaryeri’nde pazarcılık yapan kadın esnaflarımıza karanfil ve özel olarak yazdıkları mektupları vererek onların Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Biz de onların gerçekleştirmiş olduğu bu ziyarete eşlik ettik, hediyeleri beraber verdik. Emekçi kadınlarımızın, çalışan kadınlarımızın günü kutlu olsun” dedi.