Ahmet Davutoğlu ile Ali Babacan’ın kendilerini aklamaya çalışarak yeni parti kuracaklarını bunların vefasız ve Ak Parti’ye ihanet edeceklerini daha önceki yazılarımda yazmıştım. Ayrıca bunlara Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gözlerine nasıl bakacaksınız diye de sormuştum.

Sayın Cumhurbaşkanımız sayesinde milletvekili, bakan ve başbakan olan bu iki şahıs kendi çıkarları doğrultusunda Ak Parti’ye saldırıya geçmiş ve bu yeni parti kurma hevesinin vermiş olduğu heyecanla sağa sola çarpmaya başlamışlardır. İlk önce sol görüşlü medya da görünmeye başlayan bu iki şahıs Chp ve ortakları İyi Parti ile Hdp’ye şirin gözüküp bir yola çıkmışlardır. Bugün de rahmetli Adnan Menderes’in kabrini ziyaret etmişlerdir. Yani Adnan Menderes’i asanlarla yola çıkmışlar ancak millete’de şirin gözükmek adına Adnan Menderes’in mezarını ziyat etmişlerdir. Şimdi bu ne perhis, bu ne lahana turşusu diye bir atasözümüz var. Tam da bunlara uygun bir söz olmuş.

kimlik arayışında olan iki parti hatta İyi Parti’de içlerinde kendi partilerine kişilik kazandırmaya çalışıyorlar. Daha başta yalpa yapmaları da hiç şaşırtıcı değil. Bu partilerin davası da olmaz, kişiliği, karakteri de olmaz. daha baştan yanlış yapmışlardır. Ak Parti’yi sattıkları gün kaybettiler. Bütün makam ve mevkileri ayaklarım altına alırım ama bu kutlu davaya asla ihanet etmem diyen Davutoğlu nerdesin? Hiçbir makam ve mevkiyi kendim istemedim deyip te aday olamayınca küsüp giden Ali Babacan nerdesin?

Bakın size sesleniyorum. Yanlış yerdesiniz, yanlış kişilerin değirmenine su taşıyorsunuz. Bu yaptıklarınız ülkeye bir ihanettir. Aklınıza başınıza devşirin. Chp’nin ardına takılıp sürüklenip gitmeyin. Chp kendine uşaklık yapacak maşalar aramaktadır. Siz daha ilk seçimde kaybolup gideceksiniz.

Siz kime güvenip yola çıktınız. Kutlu dava dediğiniz dava halen aynı yerinde durmaktadır. Bir yere gittiği yoktur. Çünkü Ak Parti kuruluşundan bu güne kadar aynı eksendedir. Yolunu, yönünü, davasını değiştirmemiştir. Ak Parti’nin davası millettir. Bu güne kadar millete rağmen hiçbir adım atmamıştır. Ak Parti kurulduğundan bu güne kadar her türlü zorluğu yaşamış, her türlü karanlığa düşürülmüş ve yine bu karanlıklardan alnının akıyla ve dimdik çıkmıştır. Siz o koltuklarda otururken bu adamlar size küfür ve hakaret ediyordu. Şimdi ise bunları unutup bu işler siyaset deyip te unuttuysanız karakterinizi de bir kontrol edin derim. Kendinize küfür edenlerle aynı gemidesiniz.

Bunları ve daha söylenecek bir çok şeyi size söyleyebilirim. Ancak sizin makam ve koltuk merakınız ve hırsınız gözlerinizi kör etmiş vaziyettedir. Siz bu hastalıktan kurtulamazsınız. Ancak unutmayın ki Tarih diye bir şey var. Siz istemeseniz de her şeyi not ediyor.