Isparta Antalya karayolunda dün meydana gelen trafik kazasında 28 yaşındaki iki kişi hayatlarının en mutlu anını yaşamak için doğacak bebeklerinin kontrolünü yaptırmak üzere Antalya'ya giderken kendi şeritlerinden hiçbir kural ihlali yapmadan düz yollarında giderken kontrolden çıkan tır onlar için hayatlarının en kötü gününü yaşattı. Bu gün onların son günü, son anları oldu.

Buna bir bağlamda kader demek gerekir ama....

Türkiye'nin dört bir yanı duble yollarla sarılırken en güvenli yollar ülkemizin diğer illerine yapılırken Isparta - Antalya karayolu yıllardır sevdiklerimizi bizden almaya bizler yolculuk yaparken de hatalı sollamalar ve maganda sürücüler nedeniyle adrenalin patlaması yaşamamıza neden oluyor.

İşte tüm bu yaşananlar karşısında Türkiye’yi Isparta üzerinden Antalya’ya bağlayan bu yol sizce de duble yol olmayı hak etmiyor mu?

Buradan Ak Parti’li  Isparta ve Antalya milletvekillerine soruyorum, daha ne kadar Başbakan’ın kredisiyle seçim kazanacaksınız? Daha ne kadar Başbakan’ın başarısını kendinize maal edeceksiniz?

Isparta ve Antalya’yı birbirine bağlayan yolun duble yol yapılması için ne çalışmanız oldu? Bu kadar sık kullanılan bir yol daha kaç can alınca aklınız başınıza gelecek? İlla sizden birinin mi bu yolda trafik canavarına kurban gitmesi gerekir? Milletvekili maaşlarına verdiğiniz özeni memleket meselerinede vermeniz vatandaşın dertlerini mecliste yada başbakanla görüşmelerinizde dile getirmeniz sizin asıl göreviniz değil mi?

Isparta’nın tüm vekillerine özellikle soruyorum (tüm partiler) Seçimler yapılalı ne kadar zaman geçti bu süreçte memleketimize yaptığınız bir hizmet var mı? Yoksa mecliste o güzel ve sıcak odalarınızda siyasi hesaplar mı yapıyorsunuz?

Çok iyi biliyorum ki bu yazı yayına girince gene Haber32 telefonları 0312 ile başlayan numaralardan aranılacak ve beni yazmayın ben şöyle yaptım böyle biçtim diye anlatımlar yapacaksınız. Belki’ de geçmişte olduğu gibi bazı vekiller görecek duyacak ama, görmeyecek duymayacak…  

Zahmet buyurmayınız efendim sizin emir yada ricalarınızla bu yazı kaldırılmayacak. Yaptıysanız memleketimize bi şeyler söylersiniz mail atarsınız faxlarsınız, bizde şu milletvekilimizin bu çalışması var diye yazarız.

Ama çok iyi biliyorum ki günde binlerce aracın geçtiği her gün Ispartalıların kullandığı Isparta Antalya karayolunun tamamının duble yol yapılması için özellikle Isparta’dan hiçbir vekilin çabası teklifi yok. Zaten öyle bir düşünceleri de yok.

İnşallah bizi utandırıp bi şeyler yaparsınız. Allah korusun o yoldan sizlerde geçerken başınıza bir kaza gelmesi bizi çok üzer.

İnanın dünkü kazada ölen ve kayıtlara 2 kişi olarak geçen aslında henüz 3 ay önce hayatı başlayan ama dünyayı göremeden yaşamını yitiren 3 kişilik Yüncü ailesinin düz yolda giderken yok olmaları beni çok üzdü. Çünkü o yoldan o anda hepimiz geçiyor olabilirdik.

Son olarak yıllar önce kırat'ın böğrüne oy basanlar, halen o dönemi ve Sayın Demirel'i yere göğe sığdıramayanlar, bir çift sözümde sizlere, arkasında durduğunuz o düşünce bırakın Antalya Isparta otoyolunun duble olmasını Isparta Eğirdir yolunu bile Tayyip beye bıraktılar. Onların dönemlerinde yapılan Antalya Isparta yolundaki tünelleri bile bir vatandaş kendi imkanlarıyla açtırdı.