Ispartasporu  içinde bulunduğu bu durumdan kurtarmak, aklı selim, naktini ve vaktini klüp için harçayacak, dürüst ve ilkeli insanları bir araya getirmek için hala çalışıyoruz.

        Hal böyle iken birilerinin çıkıpta ucuz şovalyelik yapmasını doğru bulmuyorum. Eline kalem alan gerçekleri görmeden hissiyatını ön planda tutarak yazıyor,           Kulübe beş kuruş katkısı olmadığı halde klübü zarara sokmuş, geçmişte yöneticilik yapmış insanlar çıkıp birilerini eliştirme cesareti gösterebiliyor. Kısacası ağzı olan herkes konuşuyor ve iyi niyetli, dürs insanları acımasızca eleştiriyor ve küstürüyor.

        Yerel Akdeniz Gazetesinin, genç ama tecrübesiz, iyi niyetli ama geleceği göremeyen spor muhabiri kardeşimiz Levent Doğan’ın dün kaleme aldığı ‘Bunlar reklam kokuyor” başlıklı köşe yazısını okudum.

        Ben hiçbir zaman meslektaşlarımı eleştirmem, doğruda yapsa yanlışda yapsa eleştirmem, kamuoyunun takdirine bırakırım.  Ne varki işin içinde benim olduğum bir hususta birtakım insanlar haksız yere eleştiriliyor, yerden yere vuruluyorsa bu sefer sessiz kalamam. Bunu yazan babamın oğlu bile olsa haddini bildiririm.

        Eline kalem tutuşturulup, biraz fırsat ve yetki verilen, Ispartaspora iyilik yaptığını zanneden bu genç arkadaşlarımızın , bazen şehre ve Ispartaspora ne kadar zarar verdiklerini birileri hatırlatması gerekiyor. Daha öncede birkaç kez meslektaşlarımı eleştirdiğimde bana kızdıklarını gördüm, Bana kızabilirler, ama ben mesleğimizin onurunu düşünmek, mesleğimiz üzerinde birtakım insanların olumsuz düşüncelerini silme noktasında üzerime düşeni yapmak zorundayım.

        Gelelim Levent kardeşimin geleceği göremeden, acımasızca eleştirdiği konuya. Benim gibi yüzlerce insan Levent’in bu yazısını eleştirmiştir. Zira henüz herşeyin bitmediği, hala ikna çalışmalarının yapıldığı, hala takımı kurtarabilme noktasında saatlerce görüşüldüğü, iyi niyetli, işadamı Köstüklü’nün görüşü bile alınmadan, neden vazgeçtiğini araştırmadan yazılan bu yazıya benim cevap vermem gerektiğini düşündüm.

        Yanlız şunu açıkca ifade etmek istiyorum, bugünkü yazımın eleştiri dozajını fazla yükseltmek ve polemik konusu yapmak istemiyorum. Hala Ispartasporu kurtarma noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Benimde içinde olduğum bu oluşumu eleştirenlere cevabım önümüzdeki günlerde çok daha sert ve ağır olacaktır.

        Gerek levent kardeşimin köşesinde, gerekse eski başkanlardan Selçuk Tık’ın  beyanatında İstanbullu işadamı, hemşehrimiz Hasan Köstüklü’nün 10 bin liraya reklamını yaptığı iddialarını alçakca buluyorum. Herşeyden önce bu insanın reklama ihtiyacı yok, bugüne kadar ne bir televizyona, nede bir gazeteye beyanat vermiş bir kişi değil, bu kişinin ismini kamuoyuna ben duyurmadım, bu kişinin ismini kamuoyuna gazetesinde eleştiri yapan arkadaşlar duyurdu, İsmi sır gibi saklanan istanbullu işadamının kim olduğunu öğrenerek kamuoyuna ifşa edenler kendileridir, reklamını  yapanlar yine kendileridir.Hasan Köstüklü beyin ne reklama ne de Ispartaspor klübüne ihtiyacı yoktur. Geçmiş dönemlerde; Ispartaspor üzerinden reklam yapanlarıda, para kazananları da, hava atanlarıda gördük. Ama gerçek niyeti Ispartasporu başarıya taşıyacak, klübün onurunu kurtaracak iyi niyetli ve dürüst bir insanı kusura bakmayın çakallara yem ettirmem.

        Sahamızda oynadığımız Darıca-Gençlerbirliği maçının galibiyet primini 10 bin lira olarak ben açıkladığımda işadamı hemşehrimiz Hasan Köstüklünün ismi henüz bilinmiyordu, madem reklam yapıyordu da neden isminin açıklanmasını istemedi?

        Temliklerin kalkmasını istemesi kadar doğal birşeyin olmadığı gerçeğini herkes biliyor. 1 trilyon lira temlik koyanların takıma bir kuruşkatkısı olmuş muda o temliği koymuş? Şimdi soruyorum kamuoyuna, Hasan Köstüklü bey bu insanların paralarını ödemek zorunda mı?

        ligin ikinci yarısında deplasmandaki ve sahamızdaki tüm galibiyetlere 10 bin lira, deplasmandaki beraberliklere ise 5 bin lira prim vermeyi vaad eden hemşehrimiz Hasan Köstüklü bey Akdeniz gazetesindeki  bu haber ve yorumlardan sonra sizce bu paraları verir mi? Batman maçının beraberlik primini sizce dağıtırmı?

        Ispartaspor ligin ikinci yarısında sahaya çıkmazsa, yada amatör kümeye düşerse bunun en büyük vebalini ve sorumluluğunu gazetesinin sayfalarında eleştiri yaparak ucuz kahramanlık örneği gösteren bu insanlar olacaktır. Çok merak ediyorum şimdi kamuoyuna nasıl hesap verecekler?             Saygılarımla.....