Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 32’nci Muhtarlar Bilgilendirme ve İstişare toplantısı için Isparta'ya gelen  muhtarlara  Eğirdir gezisi düzenlendi. Gezide muhtarlara Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl eşlik etti.

            Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu, 32’nci Bilgilendirme ve İstişare Toplantısını Isparta’da gerçekleştirdi. Bu kapsamda Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, federasyon başkanları ile 65 ilin muhtarlar derneği başkanları ile Ispartalı muhtarlar buluştu.  65 ilin muhtarlar derneği başkanları ile federasyon başkanları Isparta'daki toplantının ardından Eğirdir'e geçerek, burayı gezdi. Eğirdir Gezisinde muhtarlara Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl eşlik ederken, Akpınar Seyir Terasından Eğirdir'i izleyen muhtarlar, daha sonra Eğirdir Belediyesi tarafından yemekle bir araya geldi.

            Rüya Park tesislerinde düzenlenen yemeğe 65 ilin muhtarlar derneği başkanları ile federasyon başkanları katıldı.  Başkan Şengöl yemekte yaptığı konuşmasında " Muhtarlarımızı Eğirdir de ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Böyle bir oluşumun 32’nci Bilgilendirme ve İstişare Toplantısının Isparta'da yapılması isabetli bir karar olmuş. Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Gönül bey nezdinde hepinize teşekkür ederim" dedi.  Konuşmasının ardından Başkan Şengöl Muhtarlara Eğirdir elması, kristal elma ve tanıtım broşürü hediye  ederken, Adana Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Yeşiloba Mahalle Muhtarı Ata Ürün Adana Merkez ve İlçe belediyeleri adına başkan Şengöl'e hediyeler takdim etti.

            Yemek programında Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ile fotoğraf çektiren  muhtarlar, Eğirdir'e, Rüya parka ve Eğirdir Belediyesi tarafından yapılan geri dönüşüm projesine hayran kaldıklarını belirterek, Başkan Şengöl'e teşekkürlerini sunarak ilçeden ayrıldılar.