Eğirdir Belediyesi ve Mototalya organizasyonu ile bu yıl 5. düzenlenecek olan 5. Eğirdir Motosiklet Festivali 29-30-31 Mayıs, 1 Haziran 2014 tarihleri arasında düzenlenecek. 

2014 Yılının ilk Motosiklet festivali olacak olan 5. Eğirdir Motosiklet Festivali Altınkum plajında yapılacak olup, Festival boyunca Çeşitli etkinlikler, yarışmalar, Sürpriz hediyeler, Kamp ateşi, ve Konserler düzenlenecek ve festivale katılım ve kamp alanının ücretsiz olacak. 

Antalya Mototalya Kulübü Başkanı Mustafa Serdaroğlu, “Eğirdir, Türkiye’nin bir cenneti. Bu yıl 5.sini gerçekleştirileceğimiz Motosiklet Şenliklerimize Türkiye’nin dört bir yanından gelenler olacak. Her şeyden önce festivalin düzenlenmesinde biz motosikletçileri en iyi şekilde karşılayan ve isteklerimizi yerine getiren, destek olan Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’e çok teşekkür ediyoruz. Festival için hazırlıklarımız sürüyor. Bundan önceki yıllarda yaptığımız etkinliklerin bir benzerlerini bu yılda yapacağız, sürpriz hediyelerimiz, sanatçılarımız ve yarışmalarımız olacak tüm Eğirdir halkını ve motorsever halkımızı bu etkinliklere davet ediyorum” dedi. Ayrıca Serdaroğlu Festival ile ilgili 0530 463 05 85 nolu telefonla Eğirdir Belediyesinden ve 0537 858 07 70 nolu telefondan Mototalya’dan bilgi alabilirler” dedi. 

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ise  “ Eğirdir’in tanıtımına büyük katkı sağlayacağını düşündüğümüz bu projenin Eğirdir’de devam etmesi kararını aldık. Motor severlerin Eğirdir’e canlılık getirdiği, etkinlikler düzenlediği güzel bir organizasyon olmasını temenni ediyor tüm Eğirdir halkını Altınkum Plajı motorsiklet festivaline davet ediyorum” dedi. 



Haber : Emrah ÇELİK